crayola

Sint Tip 7: Crayola kleurenset + WIN

Crayola, voor mij één van de leukste merkjes. Hun aanbod van creatieve speelgoed is uitgebreid, is inventief & ziet er allemaal zo leuk uit! Ik ben niet alleen fan, ook Mathis & Amélie. Ondertussen is onze collectie al serieus uitgebreid. 

Kunstenaars in tha house

Amélie en Mathis zijn beide graag creatief bezig, Mathis volgt dan ook les in de kunstacademie. Amélie telt af tot zij mag gaan naar de academie. Volgend jaar mag ze bij de kleutertjes starten, benieuwd wat dat gaat geven. Als zij thuis een doos vinden, kleurtjes, plakband of een schaar zijn ze niet te houden. Ik weet niet van wie zij hun creativiteit hebben maar ze slaan gegarandeerd aan het knutselen. En meestal met een echt mooi resultaat, dan maakt mij hart vaak een sprongetje en ben ik super fier op hun. Ik bewaar zo veel mogelijk van hun speciale kunstwerkjes, alles is gewoon onhaalbaar. En er zitten echt waar pareltjes tussen. Zodra onze woonkamer zijn make-over heeft gehad, gaan we al hun mooiste kunstwerkjes aan de muur hangen.

crayola

Crayola tekenplezier

Deze mooie kleurenkoffer is echt een must-have item, ideaal om toe te voegen aan dat Sint lijstje. Van vetkrijtjes tot stiften & kleurtjes. Amélie en Mathis hun mondje viel letterlijk open van verbazing, zo enthousiast waren ze van dit koffertje. En vooral een groot aanbod, belangrijk om broer/zus ruzies te voorkomen.

Amélie: “Oh my god”

Deze koffie is niet alleen handig in gebruik en om op te bergen, ook om mee te nemen onderweg. Wij zijn afgelopen vrijdag op restaurant gegaan en dan nemen we naast de iPad ook altijd de kleurtjes mee. De iPad is voor als ze flink gegeten hebben, voor het eten kleuren ze samen wat. Voor ons werkt dit echt en geeft het ons toch de mogelijkheid om eens gezellig allemaal samen op restaurant te gaan.

crayola

Ook een Crayola tekenset winnen?

Wil jij jouw eigen Crayola teken set winnen? Like de Facebook pagina van Zebrazonderstrepen en laat een comment achter op de blog of op de Facebook pagina en wie weet win jij wel deze leuke tekenset! Meedoen kan tot 2 december zodat deze nog op tijd is voor jouw Sinterklaas feest!

crayola

 

crayola Crayola Crayola

12 gedachten over “Sint Tip 7: Crayola kleurenset + WIN

  1. Dit zou mijn zoon Vince echt geweldig vinden. Hij tekent en kleurt zeer graag. Zijn potloden en stiften liggen steeds binnen handbereik bij hem.

  2. Wat een timing! Hier is de papa van peuter & baby lief weg tot half januari & aangezien ik er dus een tijdje alleen voorsta keek ik gisteren net nog waarmee ik mijn oudste zoontje eens mee aan het werk kon zetten. Ik stootte ook op de spullen van Crayola, maar eerlijk gezegd vond ik hun gamma zo uitgebreid dat ik niet goed wist wat te kiezen! Een luxe probleem, I know, maar ik heb dus uiteindelijk nog niets gekocht… Maar wie weet zet het winnen van deze set mij wel aan om beetje bij beetje ook een Crayola fan te worden 😉

  3. Wauw, dit zou mijn zoon echt te gek vinden. En ik ook, eindelijk eens alles bij elkaar ipv 10 losse doosjes potloden, krijtjes en stiften. Ik zou heel graag mee willen doen, maar ik heb geen Facebook

  4. Hier wordt mijn meisje erg blij van, wat een mooie complete set om naar hartenlust te kleuren! Zou haar er graag mee verrassen.

  5. Hele leuke doos! Zou mijn dochtertje Alexia met grote ogen naar kijken en heel lang zoet mee zijn!

    ps: leuk die sneeuwvlokjes die naar beneden dwarrelen op je pagina!

  6. Superleuk! Zo leuk voor mijn kleine neefjes die regelmatig komen slapen zodat we samen eindeloos tekeningen kunnen maken ♥️ Ik hoop dit in hun schoentje te mogen leggen ???

  7. proficiat Mariska Claesen de random name picker heeft jou als winnaar gekozen. Stuur je Pm voor je gegevens? Iedereen bedankt om mee te doen en snel een nieuwe win actie!

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: