Playmobil

Sint tip 7: Playmobil adventkalender

Met een Playmobil cadeautje van Sinterklaas, scoor je altijd. Welk kind is er nu niet weg van? Al van jongs af aan was Mathis helemaal fan van de wereld van piraten en ridders. Ik durf hier bekennen dat hij ze praktisch allemaal heeft. Ondertussen gaat hij meer op in lego city, zijn nieuwste wereld om verder uit te breiden. De bank, brandweer, helikopter en enkele politie agenten zijn al in zijn bezit en hij hoopt dat de Sint nog meer van dat leuks brengt. 

Op zeldzame momenten durven broer en zus zelfs samen Playmobil spelen, samen rond het spookkasteel en verhalen vertellen. Probleem bij Amélie is dat ze nogal extreem in de aanval gaat met de draken en ridders met als gevolg dat het Playmobil kasteel geen lang leven geschonden is en mama weer aan het bouwen kan. Dus hoog tijd voor haar eigen setje Playmobil.

We krijgen deze geweldige adventskalender thuisgestuurd. Het principe is heel duidelijk, je kindje telt mee de advent af door iedere dag een deurtje te openen en een leuke ontdekking te doen. Ik moet jullie niet vertellen dat ze daar niet genoeg geduld voor hadden? Om de beurt mochten ze een deurtje openen. Leuk om hun blije gezichtjes te zien bij het ontdekken van zo veel leuke diertjes en een echte speelwereld te maken. Het moment waar ze beide naar uitkeken was de ontdekking van de slee van de kerstman.

Amélie kent de kerstman nog niet, Sinterklaas heeft ze ondertussen wel al ontdekt (ze is fan van op afstand ;-)). Ik moet je dus niet vertellen dat ze super enthousiast was en weliswaar een tijdje stil aan het spelen was met de diertjes en de kerstman. Samen met de broer, want ook die was helemaal weg van de adventskalender.

Voor mij is dit een super leuke Sinterklaastip, leuk om samen af te tellen naar Kerstmis. Ik merk bij Mathis dat dit een moeilijk verhaal is, “hoe lang duurt dat nog” is een vraag die hier vaak gesteld wordt. Niet altijd zo eenvoudig op te antwoorden. Samen met de adventskalender kunnen ze aftellen naar het moment waarnaar ze waarschijnlijk al een hele tijd uitkijken. Samen de cadeautjes openen en spelen met het neefje. Er gaat niets boven familietijd.

Heerlijk toch om je mini’s te kunnen verwennen bij Sinterklaas en bij Kerstmis, om blije gezichtjes te zien en samen nieuw speelgoed te ontdekken.

Playmobil

Playmobil Playmobil Playmobil Playmobil Playmobil Playmobil Playmobil Playmobil Playmobil Playmobil

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: