tip toi

Sint tip 8: Tip toi

De laatste tip in rij alvorens dé grote dag voor vele kleine kindjes. Als ik nog een leuke tip kan geven om nog wat last minute cadeau ideetjes op te doen, is het zeker en vast wel de Tip toi pen. Wij hebben deze ondertussen al 2 jaar en het is echt een geweldige uitvinding! Eentje die nooit gaat vervelen aangezien je kan blijven uitbreiden en vooral doordat de pen mee kan groeien met de kwaliteiten, kennis en levensfase waarin je mini zich bevindt. 

In mijn zoektocht naar een leuk verjaardagscadeau voor Mathis, die toen 3 jaar werd, kwam ik op de tip toi pen terecht. Lang leve Youtube om mij te overtuigen dit aan te kopen. Dat samen met het feit dat er een piratenboek was en Mathis op dat moment (en nog steeds) helemaal into piraten was, leek het mij het ideale cadeautje. En het blijkt een schot in de roos. Zowel Mathis als Amélie zijn ondertussen fan.

Gepend

De tiptoi is een geweldig interactief leersysteem om spelenderwijze nieuwe dingen te ontdekken. Het aanbod van leuke boeken is uitgebreid. Met eenvoudige doe boeken, luisterboeken of zelfs diertjes, beleven je kids een heel avontuur. Je kan raadsels oplossen, spelletjes spelen of luisteren naar de conversaties van de mensen of dieren op je blad. Het werkt heel eenvoudig. Je download het boek via de website van Ravensburger, installeert het op de pen. Je kindje moet alvorens te starten het boek activeren door een simpele druk op het aan symbool en is vertrokken. Ieder element op de tekening, ieder detail, ieder personage heeft een eigen verhaal waarnaar je kan luisteren. Erg boeiend voor die mini’s en vooral ze geraken er (bijna) nooit op uitgekeken.

Tiptoi groeit bovendien mee met de leeftijd, voor iedere leeftijd zijn er aangepaste boeken, aangepaste onderwerpen en alzo dus ook uitdagingen aangepast aan het vermogen van je mini. Engels, wereldkaarten, boerderij zijn maar enkele van de verschillende boeken wat er zijn.

De Sint is afgelopen weekend al de eerste keer langsgekomen bij de opa en heeft ons het muziekboek gebracht, beide mini’s hier zijn helemaal into muziek op dit moment. De radio speelt non-stop (hun) liedjes, ze doen er wat gekke moves bij en alzo leek het de Sint een gepast cadeau om deze uitbreiding te brengen. Ze leren er verschillende muziekinstrumenten, hoe deze klinken en leren er de toonladders. Plezier gegarandeerd.

Het starterspakket van Tiptoi bevat de pen en alvast één boek en koop je voor €35,95.

Wil je meegenieten van ons nieuw muziekboek?

tip toi

tip toi tip toi

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: