Smullen

Pasen – Daar kwam je dan om de hoek piepen. Mensen verrassen want eerlijk? Iedereen heeft nog steeds een zware baksteen in de maag. De media spreekt over een leven voor 22 maart en een leven na 22 maart. Wel ja, maar hoe hard al de gebeurtenissen ook geweest zijn, het leven gaat voort. Voor sommigen moeilijker als voorheen. Maar op een dag zoals vandaag, duiken we even terug de naïeve kast in & gaan we smullen. Laten we even het onschuldig kind in onszelf boven en genieten we eens zo hard van het samenzijn, met familie en vrienden. 

Smullen maar op Pasen

Voor de mini’s hier is het een topdagje! Mathis verheugt zich al weken op de komst van dat kleine, harige konijn die de tuin vol chocolade eitjes komt proppen. En hun gezichtjes logen er niet om, ze waren door het dolle heen.

Rennend van ei naar ei, smullend van ei tot ei. Ik moet zeggen, het ging goed binnen! Chocolade eitjes, groot, klein, gekookte eitjes, witte chocolade, bruine chocolade, … Het kwam allemaal zo nauw niet. Het leuke en vooral grootste uitdaging is voor mama om zorgvuldig de eitjes te verstoppen! Zalig gewoon. De wekker zetten, zorgen dat we super stil beneden geraken, schuifraam open en starten met het verstoppen terwijl Papa boven zijn oren openzet om zeker te zijn dat er geen kindervoetjes de trap afkomen. Snel terug naar binnen en bed induiken alsof er niets gebeurd is, om max 5 minuten later Mathis aan mijn bed te krijgen vol ongeduld om eindelijk te gaan kijken of de Paashaas is langs geweest.

Pasen is gelukkig meer dan chocolade eten, al is dat natuurlijk de hoofdactiviteit op Pasen, Pasen is daarnaast een leuk familiemoment, tijd om te knutselen en tijd om het huis te versieren – al viel dat dit jaar met de griepjes die gepasseerd is bij alle leden van ons gezin wel wat tegen. Pasen is pure pret zien in de ogen van de mini’s, hun laten dromen en fantaseren & vooral om hun te verwennen!

Een nieuwe schommel, te veel speelgoed en vooral overdaad aan chocolade verder, kunnen we besluiten dat het een fijne dag was.

VROLIJK PASEN!

Smullen pasen pasen

IMG_4226 paasei IMG_4232 IMG_4240 IMG_4218

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: