Smurfen expo

Smurfen expo een bezoekje waard

Die kleine, blauwe vrienden. Iedereen kent ze wel. Mathis & Amélie kijken het geregeld op tv en hebben ook al hun film avonturen bekeken. Ze keken er erg naar uit om de magische wereld van de smurfen in real life te bezoeken. Eerlijk? De Smurfen expo is meer dan een bezoekje waard. We zijn aangenaam verrast. Zo mooi, interactief en informatief.

Op uitstap naar de Smurfen expo

De Smurfen expo kwam in het lang en breed in het nieuws, dat er heel wat budget is ingekropen én dat het de wereld gaat rondreizen. Maar eerst starten in ons eigen landje dus. De smurfen… nostalgie voor mama en papa, fantasie voor Mathis en Amélie. De expo is echt een leuke trip down memory lane. Je krijgt elk een headset mee en kunt aan de hand van nummertjes op borden luisteren naar weetjes van de smurfen. Wat ze het liefst eten, wie hun vijand is, waar ze wonen en meer. Mathis – 6 jaar – vond het heel boeiend en ging nummertje per nummertje af om te luisteren.

Het leuke aan de expo is dat je echt ondergedompeld wordt in de wereld van de smurfen. Het bos met hier en daar smurfen, video gestuurde smurfjes die uit bomen verschijnen, een grote smurf die er rondloopt en zelfs het volledige smurfendorp. Alles komt aan bod. Heel leuk is dat je ook met de Ipad aan de slag kunt om je midden in een smurfen dorp te bevinden of gekke bekken kunt gaan trekken in een paddenstoel. Ja, je kan zelfs gevangen genomen worden door Gargamel.

Hét toppunt van de hele trip door Smurfen land? Een VR belevenis, boven op een vogel al kijkend naar het bos, de bewoners en de natuur. Wauw. Mathis en Amélie hebben 2x gekeken, zo leuk vonden ze het filmpje.

Ik kan de expo alleen maar aanbevelen! Je moet ongeveer een anderhalf uur tellen om door de expo te gaan en ik garandeer je super enthousiaste kinderen die zich helemaal kunnen inleven in de Smurfen!

 

10 gedachten over “Smurfen expo een bezoekje waard

  1. Oh ziet er leuk uit, mijn dochtertje is nog maar 11 maanden maar zou gewoon voor onszelf durven gaan! Nostalgie!!

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: