Snoopy

Snoopy, waar is de tijd toch naar toe. Dat ik jong en onbezonnen was, een leven had zonder zorgen, waar ik alles kon doen waar ik zin in had, spontaan een beslissing kon nemen. Niet dat ik die tijd mis, alhoewel soms eens onbezonnen kunnen doen lijkt wel eens super & alleszins lang geleden. Snoopy is terug van weg geweest, met een nieuw avontuur. Mathis is alvast fan van de film. Iedere avond is het tegenwoordig Snoopy tijd. DVD’tje op, iedereen in de zetel en wat hang en lig werk. Family time zoals dat zo mooi noemt, ja ook in de week. De nieuwe film is een schot in de roos.

Charlie Brown is ook anno 2016 een avonturier met de wildste ideeën en dromen. En Snoopy? Die rules! Laat ons hopen dat Mathis Charlie Brown niet als voorbeeld neemt want hij is nogal goed in copy-cat spelen – en zo is hij onlangs pal op zijn gezicht gesprongen. Beseffende dat hij niet zoals de meeste superhelden kan vliegen…

Mathis heeft net zoals in de film ook wel wat angsten te overwinnen, in het algemeen gaat het vrij goed – hij heeft ’s nachts geen lichtje nodig, maar gaat in het donker slapen, fietsen kan hij al van vorige zomer maar zwemmen? Dat is iets anders. Hij is een echte waterrat, springt in het water met of zonder bandjes, gaat kopje onder, van de glijbaan en je noemt maar op. Maar zwemles? Nee, dat lijkt een stapje te ver. Hij is natuurlijk nog jong, maar hoe enthousiast hij altijd was in het zwemmen en vooral in zijn durf in het water, zo’n watje is hij nu geworden na 5x zwemles. En dus hebben we beslist om ermee te stoppen, om hem nog wat tijd te geven. Maar het ergst van al, is dat als we vandaag willen gaan zwemmen, hij lichtjes in paniek slaat. Eerst een half uur niet durft te bewegen in het zwembad, aan ons hangt alsof er haaien in het water zitten. Tot hij weer wat meer op zijn gemak is, dan komt het lef en de durf weer boven. Dus dank u Snoopy om samen met ons de uitdaging aan te gaan #nofearsnoopyishere. Het maakte Mathis al wat meer enthousiast om op een simpele zaterdag namiddag, het zwembad in te duiken en gewoon een beetje te genieten. Al heeft hij gezegd dat hij NOOIT zwemles wilt volgen, op een dag komt wel het besef dat hij er wel klaar voor is & dan komt dat zeker in de sacoche.

snoopy

snoopy

snoopy

snoopy snoopy

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: