snurk

Met Snurk naar dromenland

Wauw. Dat was het eerste dat in me op kwam toen ik de collectie “horizontal wear” van Snurk zag. Leuke, warme truien of broeken gemaakt van katoen maken vanaf nu iedere avond van het slapengaan een feestje of maken jouw dag net dat beetje specialer. Zowel voor mama’s, papa’s als onze mini, vanaf nu gaan we voor twinning allllllll the way. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen onder jullie bekend is met het gamma van Snurk. Hun geweldige en vooral bijzonder beddengoed fleuren heel wat kinderkamers op. Het leuke prinsesje of de brandweerman kent heel wat populariteit en iedere mini onder ons wilt in dromenland graag in een Snurk beddengoed vertoeven. TIP ideaal cadeau voor bij de feesten bovendien zo een origineel beddengoed! En nu breiden ze dus hun assortiment verder uit met deze toffe collectie van comfortabele outfits met fotoprint die je dag of nacht kunt dragen.

Het Amsterdamse merk, dat wereldwijd op meer dan 900 plekken verkocht wordt, vond dat de pyjama toe was aan een update naar de (levens)stijl van de moderne mens. Het resultaat: een mix tussen pyjama, jogging- en huispak, gemaakt van zachte stretchkatoen. Natuurlijk bedrukt met geweldige fotoprints, waar SNURK bekend om staat. Nietsdoen heeft er nog nooit zo goed uitgezien.

Wat kies jij?

Van eikels tot een elegante witte of zwarte versie of wat dacht je van een streepje tandpasta? Mijn favoriet is zeker en vast de geroosterde toast. Zalig gewoon. De collectie is er zeker en vast eentje met een knipoog, maar vooral eentje die er mag zijn. Snurk staat bekend voor kwaliteit en duurzaamheid en dat zie je ook in deze collectie terug. Mooi afgewerkt, katoen en dus ook eenvoudig te wassen. Alles wat wij mama’s zoeken!

Horizontal Wear© is er voor het hele gezin: mannen, vrouwen en kinderen vanaf 3 jaar. De truien en broeken zijn los verkrijgbaar en worden gemaakt in Portugal. Prijs van een dames/heren trui of broek €49,95. Prijs van een kindertrui of broek: €29,95

De herfst/winter collectie is nu verkrijgbaar  via: www.snurkbeddengoed.nl

snurk snurk snurk snurk snurk snurk snurk snurk snurk snurk snurk snurk snurk snurk

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: