Souvenirs de pomme

Souvenirs de pomme is mijn kleine geheime ontdekking. Eentje om toe te voegen op je kerst lijstje. Delphine Cordie en haar zus Emilienne bouwen samen dit geweldige merk uit. Van kindsbeen af smeedde Delphine kralen en parels samen tot fraaie juweeltjes. Al snel werd Souvenirs de pomme geboren.

Souvenirs de pomme

Die passie voor mooie dingen kreeg zij met de papfles mee van haar grootmoeder Paule-Marie – Pomme voor familie en vrienden. De vrouwelijkheid en elegantie van Pomme inspireren Delphine vandaag tot het ontwerpen van exclusieve sieraden.

De collectie kan je omschrijven als kwalitatief, orgineel, vrouwelijk, een vleugje chic en erg romantisch.

Ikzelf ben de gelukkige eigenaar van een armbandje en heb bij de geboorte van Amélie van my best friend een geweldig paar oorbellen gekregen. Perscadeau heet zo iets in de volksmond. Totally in love ben ik met dit geweldig cadeau. Ze zijn zo leuk, mooi en makkelijk om te dragen en ogen net dat beetje meer.

Souvenirs de pomme

Ik heb het al meermaals cadeau gedaan en iedereen is altijd super enthousiast. Souvenirs de Pomme is betaalbaar, kwalitatief, origineel en ronduit geweldig mooi. Hier kan je zeker mensen mee blij maken. Ik bestel het altijd via de shop, lekker makkelijk. Het komt toe in een mooie verpakking en maakt de ontdekking van je juweel een feest.

Je vindt Souvenirs de pomme in de betere boetieks alsook op hun geweldige webshop hier.

Wat vind je van deze toppertjes?

3 gedachten over “Souvenirs de pomme

  1. Wat leuk! Ik de laatste tijd echt een verslaving voor armbandjes aan het ontwikkelen haha. Ik vind deze ook echt onwijs leuk!

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: