tip toi

Speelgoed ontdekking

Mijn grootste ontdekking in speelgoedland, Tip toi. Iedereen in mijn omgeving heeft al mogen horen hoe enthousiast ik ben en nu zijn jullie dus aan de beurt. Toevallig in mijn zoektocht naar leuk speelgoed voor de verjaardag van mijn oudste, kwam ik al zoekend op de webshop van Dreamland de Tip toi pen tegen. niet helemaal zeker en overtuigd ben ik beginnen googlen en zoeken. 

Lang leve Youtube om mij te overtuigen dit aan te kopen. Dat samen met het feit dat er een piratenboek was en Mathis op dat moment (en nog steeds) helemaal into piraten was, leek het mij het ideale cadeautje. En het blijkt een schot in de roos. Zowel Mathis als Amélie zijn ondertussen fan.

Gepend

De tiptoi is een geweldig interactief leersysteem om spelenderwijze nieuwe dingen te ontdekken. Het aanbod van leuke boeken is uitgebreid. Met eenvoudige doe boeken, luisterboeken of zelfs diertjes, beleven je kids een heel avontuur. Je kan raadsels oplossen, spelletjes spelen of luisteren naar de conversaties van de mensen of dieren op je blad. Het werkt heel eenvoudig. Je download het boek via de website van Ravensburger, installeert het op de pen. Je kindje moet alvorens te starten het boek activeren door een simpele druk op het aan symbool en is vertrokken. Ieder element op de tekening, ieder detail, ieder personage heeft een eigen verhaal waarnaar je kan luisteren. Erg boeiend voor die mini’s en vooral ze geraken er (bijna) nooit op uitgekeken.

Tiptoi groeit bovendien mee met de leeftijd, voor iedere leeftijd zijn er aangepaste boeken, aangepaste onderwerpen en alzo dus ook uitdagingen aangepast aan het vermogen van je mini. Engels, wereldkaarten, boerderij zijn maar enkele van de verschillende boeken wat er zijn. Voortaan heb je altijd een ideetje voor de aankopen van Sinterklaas of verjaardagen.

Het starterspakket van Tiptoi bevat de pen en alvast één boek en koop je voor €35,95

tip toi tip toi tip toi

2 gedachten over “Speelgoed ontdekking

  1. Heel cool! En eens iets anders dan dat schreeuwerige en lawaaierige speelgoed dat er tegenwoordig is. Deze zet ik op de kids hun lijstje voor de feestdagen (we beginnen al vroeg te plannern ;-)…)

    1. Je kan nooit vroeg genoeg ideetjes opdoen 😉 Ik ben er stiekem ook al mee bezig want voor je het weet is het zo ver en sta je weer in die speelgoed winkel en ben je radeloos!

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: