Zebrazonderstrepen Sporten Hunkemoller

Sporten vanuit mijn warme woonkamer

Sporten, één van de weinige activiteiten die vandaag overblijft in mijn bijna lege agenda. Ik heb sporten nog nooit met zo veel enthousiasme omarmt zoals vandaag, een uitlaat klep om even weg te springen van de realiteit. En dat ik dit dan ook nog eens vanuit mijn warme woonkamer kan doen, maakt mij helemaal gelukkig.

Sporten in je warme woonkamer

Sporten. Mijn eeuwige haat-liefde. Vandaag zit ik weer even in de liefdes fase. Sporten is zowat het enige dat vandaag nog ingevuld staat in mijn bijna lege agenda. En een lege agenda zorgt ook ervoor dat excuses achterwege blijven. Die extra vrije tijd dankzij Corona geeft mijn liefde voor het sporten weer even wat vleugels. Tijdens de middag bij het thuiswerken, op een vrije avond of namiddag in het weekend. Alles kan weer zo’n beetje vandaag. Bovendien heb ik ondertussen een dochter die even hard fan is van mijn woonkamer sport als mij. Tegenwoordig sporten wij dus vaak samen, gezellig in onze sporty outfit in de woonkamer.
En sporten in onze woonkamer mag je echt wel sporten noemen. We nemen de Ipad en zoeken onze favoriete work-out op. Amélie kiest altijd voor kinderyoga, ik probeer af te wisselen tussen een iets intensievere work-out of een rustigere work-out. Om helemaal in de mood te komen neem ik er mijn (natuurlijk, hoe kan het ook anders, Kambukka) drinkfles bij én trek een sporty outfit aan. Dit laatste is vooral mentaal belangrijk én voor de beweeglijkheid natuurlijk. In no time ben je in een sporty mood. Mijn outfit is trouwens van de HKMX sport collectie en die scoor je bij Hunkemöller.
Zebrazonderstrepen Sporten Hunkemoller

Pilates my cup of tea

Wat ik dan zoal doe thuis en wat ik jullie kan aanraden? Pilates is my all time favorite. Buikspieren of beenspieren aansterken en mezelf uitdagen. Alleen niet in de ochtend, dat heb ik 1x getest maar was toch niet de juiste keuze. Als ik in de ochtend sport kies ik altijd voor Yoga. Langzaam wakker worden en vooral mijn spieren de tijd geven om wakker te worden.
’s Avonds durf ik al eens aan wat intenser te gaan en voor een echte work-out te gaan.
Wil je voor een work-out gaan raad ik de app van Nike aan. Tal van schema’s, leuke oefeningen, je kiest eentje aan de hand van je niveau en of tijd dat je wilt spenderen. Alles wordt zeer goed uitgelegd.
Pilates doe ik steeds met boho beautiful. Ik ben meer dan jaloers op de lenigheid van deze dame maar kan haar online video’s op youtube meer dan bekoren.
Yoga doe ik altijd met ‘yoga with Adriene”

En nu, geen reden om te wachten. Pak je Ipad en go go go.

Zebrazonderstrepen Sporten Hunkemoller

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven