Falke

Sporty Spice

Ik blijf ervoor gaan, soms met wat meer motivatie dan anders. Maar de grote sportieveling in mezelf, die ben ik nog niet tegengekomen. Het moet, het hoort erbij. “Mama met een hobby” of hoe omschrijven ze dat zo mooi? Het voelt eerder aan als mama met een verplichting, die op dat moment veel liever eens tijd voor haarzelf zou willen. En nee sporten is echt geen metime. 

FalkeHet is niet altijd eenvoudig voor mama’s om te sporten. In die drukke agenda ook nog een 2-wekelijkse sportafspraak gepland krijgen is vaak een uitdaging. Iedere avond om kwart na 6 ben ik thuis en krijg het dan absoluut niet over mijn hart om mijn kids in de steek te laten en te gaan sporten. Dus wachten we tot ze in bed zijn, wat gelukkig op een mooi uur is. Maar in de zomer gaat dat allemaal al iets makkelijker, langer licht, mooier weer. Vandaag is het al zo snel donker dat ik moet bekennen dat ik niet meer durf alleen gaan lopen ’s avonds. Dus hoog tijd om ofwel een nieuwe winter hobby te zoeken of opnieuw mijn abonnement op de fitness te gaan ophalen.

Ik moet ook wel eerlijk toegeven dat je een lichaam dat sport kan onderscheiden van een lichaam dat niet sport. Dus ja het is waar, ik voel me beter in mijn vel als ik sport. Het heeft een positief effect op de weegschaal en oh ja, het helpt om het verstand eens even uit te zetten en gewoon te doen zonder nadenken over het werk en of dagelijkse sleur. Zo nu en dan waan ik mezelf als “Sporty Spice”, voel ik me zweven in plaats van lopen en ben ik stiekem content na mijn welverdiende douche. Maar even vaak geraak ik geen meter vooruit, hangt de zin om in mijn sportschoenen te kruipen in mijn schoenen en wil ik niets liever dan op mijn zetel kruipen.

Sporty outfit

En waar iedere vrouw stiekem vrolijk van wordt, je kan enkel en alleen sportief zijn met de juiste spulletjes. Een must have bij het lopen? Leuke outfit, goede schoenen, een fancy waterfles, mijn telefoon met mijn Spotify muzieklijst en oortjes en vooral niet te vergeten een goede sportbh. Eentje die ondersteuning geeft, die zorgt voor extra draagcomfort en onze borsten wat beschermt. Onze borsten zien al genoeg af na al die borstvoeding en zwangerschappen dat ze sowieso al een paar centimeter lager uitkomen dan ervoor. We willen absoluut niet dat het sporten dit nog verder stimuleert 😉 Mama-Problemen enzo

FalkeVergeet bij de aankoop van een sportbh vooral niet te letten op de breedte van de bandjes, indien deze te smal zijn kunnen ze snijden. Bovendien kan je beter kiezen voor een bh zonder beugels, eentje met beugels kan wondjes veroorzaken door wrijving. Ik heb er al ettelijke in mijn kast hangen, misaankopen en toppertjes door elkaar. één ding is zeker, koop op tijd en stond een nieuw exemplaar want na +- 1.5 – 2 jaar dragen merk je echt wel het verschil met een nieuwe. De stevigheid wordt iets minder.

Falke to the rescue

Het merk Falke is een begrip en wel bij velen onder jullie bekend voor hun uitstekende kwaliteit sokken en ondergoed. En ja, hoor ook een uitgebreid gamma aan sport artikelen. Van kousen tot truien, broeken en dus ook sportbh’s.

De versie die ik vandaag draag, is de Falke Bra-Top ‘Control‘ genaamd. Gemaakt voor sporten met een hoge bewegingsintensiteit zoals oa. lopen. Hij is absoluut aangenamer om te dragen dan mijn vorige Bh, het voelt heel natuurlijk aan. Vooral handig zijn de verstelbare haakjes aan de achterzijde om hem perfect op maat te zetten. De speciale powerback en de verstevigde bandjes geven een maximale support en zorgen ervoor dat je amper voelt dat je een bh draagt. Geen pijn van het snijden van bandjes, maar een perfecte partner in crime dus. Bovendien is het stofje erg zacht en vooral sneldrogend. Ik ben het soort loper dat na 1km uitziet als ze 10km heeft gelopen en nee het is niet enkel roodheid dat me parten speelt, ook sweaty allover. De sneldrogende stof heeft een dubbele laag en is zeer elastisch. Ik ben fan!!

Shop de Falke sportbh hier.

Falke Falke Falke Falke Falke Falke  Falke Falke Falke Falke Falke

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: