SuzyB rocks!

Follow my blog with Bloglovin

Kennen jullie het super coole merkje SuzyB al?

SuzyB is een Nederlands merk, het doe-het-zelf verhaal weet je wel. SuzyB heeft een leuke collectie van handgemaakte babykleding en accessoires. Allemaal basic, maar erg leuke items, leuk door de opschriften, die ieder item weer uniek maken. De kleding kan tegen een stootje, want ook kwaliteit is één van de kenmerken van SuzyB.

De kleding wordt bedrukt met een zachte opdruk van velours, waarbij gebruik wordt gemaakt van snijmachines en drukpers. Er wordt voornamelijk gewerkt met basic kleuren; zwart, wit, grijs en mint. Veel producten zijn voor zowel jongens als stoere meisjes.

SuzyB is een groeiend merk, ontstaan in Rotterdam in 2013. Suzanne Breugem is de eigenaar van SuzyB en samen met haar familie runt ze het kleine familiebedrijf. Zo helpt haar man met de bedrukking van de kleding, geeft feedback en bieden de twee jongste familieleden haar de nodige inspiratie en staan zij regelmatig model.

Check de leuke collectie nu op Zebrazonderstrepen & we bieden je nu zelfs de mogelijkheid om de volledige collectie te shoppen met 15% korting (bij aankoop van €40)! Gebruik actiecode ZZSBE.

FullSizeRender-2 kopie 4  FullSizeRender suzyb-its-playtimel suzyb-its-playtime suzyb-slab-superheroes-eat-veggies suzyb-slab-nom-nom-nom

 

Follow my blog with Bloglovin

3 gedachten over “SuzyB rocks!

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: