verjaardag

Tattoo mama

3 heb ik er & nog steeds fier op. Tattoo’s zijn meer en meer in, maar dat is niet de reden dat ik ze heb! Mijn eerste is ondertussen al 13 jaar geleden gezet, ik ging 18 jaar worden en mijn broer moest origineel uit de hoek komen. En ik kreeg zo maar van mijn broer een tattoo cadeau. Een kleintje, heel simpel. Maar wel een speciale gedachte! Een verjaardagscadeau om nooit te vergeten. 

Tattoo op mijn lijf

Ze zeggen vaak dat je spijt krijg van je tattoo’s, maar bij mij is dit niet het geval. Ik heb nog steeds geen spijt. Na zo lang, vergeet je het gewoon soms dat je het hebt, tot mensen je erop attent maken.

Bij de geboorte van Mathis, was ik er 100% zeker van dat ik een tattoo wou die iets te maken had met mijn mini. Een kleintje krijgen is zo’n ingrijpende gebeurtenis, het veranderd je leven met 360°. én ik wou dit op mijn lijf vastleggen. Niet dat je die gebeurtenis überhaupt kunt vergeten, ik vond het vooral symbolisch een noodzaak. En zo gebeurde. Maarja, dan kwam Amélie erbij. Nadat Amélie 1 jaar was en ik nog steeds mijn tattoo niet had aangepast, werd het hoog tijd om hier iets aan te veranderen. En alzo werd mijn tattoo verder uitgebreid en ga ik nu door de dag met de 2 initialen van mijn liefdes voor het leven.

De juiste keuze bij een tattoo

Tattoo’s zijn erg hip en trendy & veel mensen hebben er vandaag eentje. Er zijn wel een aantal zaken waarmee je rekening moet houden om de juiste keuze te maken;

  • Ga voor je tattoo bij een speciaalzaak, waar je zeker bent dat mensen tevreden zijn & waarvan je zeker bent dat de stijl van tattoo’s bij jezelf past
  • Als er een wachtlijst is, ben je zeker dat je op het juiste adres bent! Niet alleen weet je dat er tal van mensen voor je in de rij staan, ook heb je tijd om na te denken of je zeker door het leven wilt gaan met die bepaalde tattoo op je lijf
  • Heb oog voor hygiëne. Niets zo belangrijk als goede hygiëne. Alles moet steriel gemaakt worden, nieuwe naalden, ontsmetten, handschoenen, …  Belangrijk voor jezelf en de genezing van je tattoo
  • Wat je ook wilt op je lijf zetten, zijt 100% zeker dat het is zoals jij voor ogen had. Ieder detail moet zijn zoals je voor ogen had. Ik heb voor mijn uitbreiding wel 10 voorstellen gehad, we kwamen er niet uit. Ik ben nog eens langsgegaan en hopla het nieuwe voorstel was zoals het in mijn ogen moest zijn!

Heb jij een tattoo of ben jij van plan om eentje te zetten?

Eén gedachte over “Tattoo mama

  1. Mooi, hoor! Ik heb op dezelfde plaats (linkerpols?) twee tattoos, die los van elkaar staan en niet zo mooi in elkaar “verweven” zijn als de jouwe. Maar hey, ik heb er nog geen milliseonde spijt van gehad!

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: