Throwback: Girls rule the world

Laten we eerlijk zijn, een wereld zonder vrouwen is als een leeg vat bier – Girls rule the world en of! Wij maken het leven net dat beetje leuker & vooral uitdagender. Wij zorgen voor de fun & joy. Zeker met kleine mini meisjes in huis, is het leven heel wat fun en uitdaging. Het zit er als het ware van jongs af aan goed ingebakken.

Wat zouden we doen zonder vrouwen?

  • Geen discussies: Wij zijn niet alleen scherp van tong, gewoon ook nog heel helder van geest.  Die discussies zijn echt niet voor ons plezier, die zijn om jullie mee te nemen naar de volgende level, jullie uit te dagen en alzo jullie meer inzicht te geven in onze leefwereld. Of misschien omdat we gewoon soms zin hebben om averechts te doen.
  • Geen vrede: want ja, we durven al eens de discussie aan te gaan, maar even vaak zijn het ook wij die vrede sluiten & terug op kousenvoetjes naar jullie komen om alzo vrede te sluiten.
  • Geen kids: Het kip en ei verhaal, maar op het einde van de rit, zijn wij het wel die al het werk moeten doen. Wij zien af, wij zijn (niet altijd) gelukkig zwanger & ja dus ook wij verdienen een “perscadeau”. Wij zijn het die ’s nachts opstaan en wij zijn het die meestal onder de kots hangen, wij zijn het die met wallen onder de ogen rondlopen & 4 maanden leven in teken van onze mini!
  • Geen romantiek: oh ja, het zijn echt wij vrouwen, die jullie in een romantische bui krijgen. Het zijn echt wij die verlangen naar een romantische stap, hoe klein of groot dan ook.

In ons gezin wilt dit dus zeggen dat mijn mini Amélie & ik, het recht hebben om zo nu en dan in de watten gelegd te worden. Gewoon omdat we meisjes zijn en dit zo nu en dan nodig hebben, we just deserve it!

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: