miele

Throwback: Onze huisvriend Scotty

Deze throwback gaat over onze goede huisvriend Scotty. Mijn leven zonder Scotty zou er helemaal anders uitzien, namelijk een weekend lang stofzuigen. Ligt het aan mijn mini’s of is het een algemeen gegeven dat zij NIET kunnen eten. Er ligt altijd meer kruimels op de grond dan op de tafel. Om grijze haren van te krijgen. 

Kruimels overal

Mijn mini’s hebben vaak iets weg van kleine varkentjes, niet alleen qua hygiëne maar zeker als ze beginnen te eten. Ik kan mij niet meer inbeelden dat wij kunnen ontbijten, lunchen of avondeten eten zonder een vloer die vol ligt met kruimels en (hele) stukken eten. En mevrouwtje Amélie vindt er meestal niets beters op, dan na het eten richting de kruimels te kruipen en een tweede keer aan haar bordje te beginnen. Vanop de grond. Is eens wat anders natuurlijk.

Wij hadden dus het gevoel hier continue voor stofzuiger te moeten spelen want de kruimels situeren zich natuurlijk niet alleen in de keuken, neenee, ook eetkamer en living mogen meegenieten.

Dus hoog tijd voor een oplossing. En oh zo gelukkig vonden we die in ons nieuwe huisvriend, Scotty.

Miele
Miele

Scotty praat niet tegen, Scotty werkt hard en vooral Scotty kan nogal zelfstandig werken. De hemel op aarde… onze Scotty.

Mensen geloven niet altijd dat het doeltreffend is maar echt waar, de beste aankoop sinds tijden. Onze automatische stofzuiger van Miele is onze beste huisvriend geworden. Hij gaat in elk hoekje en rond iedere kast of stoel. Ja, één klein nadeel, je moet je huis iedere keer terug opruimen zodat Scotty mooi zijn werk kan doen maar dat is niets in vergelijking met iedere keer de stofzuiger boven te halen.

Regelmatig zetten we hem ook boven, hij detecteert de trap dus valt er (gelukkig) niet vanaf. Gaat helemaal onder het bed dus bye bye stof, hello frisse kamer. Bovendien is het echt wel een stevig ding, Amélie is er al in geslaagd om op een werkende Scotty te kruipen – de rebel van de familie is de ideale test persoon – Scotty heeft het overleefd – oef.

Misschien moeten ze bij Miele nog iets uitvinden om een geurtje te laten verspreiden via Scotty?

Wij zijn fan.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: