Time for some memories

Een goed voornemen zou ik het noemen. En zoals dat meestal gaat met goede voornemens is het vaak van korte duur. Ik had mij voorgenomen om van ieder levensjaar van mijn mini’s een photo album te maken met hun belevenissen van dat jaar.

Klinkt toch alleszins heel erg leuk, zeker als de mini’s ouder worden. Ik heb voor ieder van hun een doos vol herinneringen. Geweldige herinneringen die ze nooit mogen missen, waar ze hopelijk bij het ouder worden de waarde van gaan inzien. Goed voornemen, maar omzetten naar de realiteit is dus niet altijd even makkelijk.

Aangezien Mathis ondertussen al 4,5 jaar oud is heb ik mij dus in alle bochten gewrongen om eindelijk eens te starten met zijn jaar overzicht. Concreet over het jaar oktober 2014 – september 2015. Euh ja, ik zit dus een beetje achter. Het proces is eenvoudig: de juiste foto’s selecteren, een album en formaat kiezen en de meeste online tools doen de rest van het werk. Automatisch vullen is de max en bespaart mij heel wat tijd. Het is geweldig om al die herinneringen terug te zien, de geweldige belevenissen te zien, leuke momenten, zomerse momenten, vol liefde, boosheid, karakter, … En dan besef je maar weer eens hoe snel de tijd gaat, hoe belangrijk het is om te genieten van ieder moment, iedere minuut.

Ik heb mijn album gemaakt via de site van Albelli, ben je nog op zoek naar reden om te kiezen voor Albelli?

  • De keuze is uitgebreid: klein formaat, groter, groot. Harde cover, zachte cover, glanzende pagina’s, in zwart – wit, ….
  • De kwaliteit is top! Je ziet zelfs per pagina of je foto’s buiten de rand staan, krijgt een melding als de kwaliteit van de foto’s te laag is of indien er iets anders niet pluis is. Zo ben je zeker dat wat er effectief in je photo album gaat staat de perfectie benaderd.
  • De levering is snel, rechtstreeks in de brievenbus.
  • Heel eenvoudig om aanpassingen te doen op de pagina: wens je 3 foto’s per pagina of eerder 5? één klik en je past de lay-out, de achtergrond en veel meer aan

Herinneringen om te koesteren – in een mooi jasje, meer heb je niet nodig. Maak je eigen foto album hier.

albelli albelli

Albelli Albelli

IMG_0552 (1) IMG_4588

IMG_0217 IMG_0157

 

 

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: