Netflix

Top 10 Netflix vrouwvriendelijke must see series

I love Netflix. Me-time avonden met een no brainer of soms eens een goede actie serie op. Helaas heb ik te weinig tijd om al die goede series op Netflix bij te houden. Een geluk bij een ongeluk dat ik geregeld lange vluchten heb naar verre oorden, waardoor ik soms 8 à 10u ongegeneerd Netflix. Heerlijk.

Netflix programma’s voor jou

Mijn favoriete series op Netflix in willekeurige volgorde, van cheesy tot wat meer actie.

Riverdale

Highschool sweethearts die spannende avonturen beleven, net altijd een beetje over de top. Typisch Amerikaans maar toch spannend. Aflevering na aflevering verslind ik. Ondertussen zitten we al aan seizoen 3.

The affair

Nog nooit heb ik zo snel een serie afgekeken. Het verhaal komt wat trager op gang maar trok me eens in het verhaal, helemaal mee. Over scheiden, overspel en vooral de weg kwijt zijn. Een absolute aanrader.

Jane the virgin

Ik wacht vol ongeduld af tot het volgende seizoen verschijnt. Irritant, over de top maar zo’n no-brainer. Inclusief knappe man die je er gratis en voor niets bij krijgt. Een liefdesverhaal van geven en nemen.

Suits

Suits moet je gezien hebben. De eerste 3-4 seizoenen zijn best leuk, maar net zoals bij zo veel series wordt het helaas wat uitgerokken op het einde. Gewoon kijken voor Harvey zou ik zeggen.

Shooter

Eén van de weinige series van dit lijstje die ik met mijn man gezien heb. Shooter is heel erg spannend en verrassend verhaal. Bij momenten zelfs te spannend voor mij. Seizoen 2 was ook weer even over de top maar bij seizoen 3 komen ze terug tot rede. Tot het einde, ik was in shock…

Ozark

Het tweede seizoen zijn we momenteel nog af aan’t kijken. Komt ook langzaam op gang maar eens op snelheid is dit echt een top serie. Geen tijd om je gsm te bekijken, volle concentratie.

La casa de papel

Alom bekend maar oh zo goede serie. Laten we hopen dat seizoen 3 niet weer een uitgemolken versie gaat worden.

Homeland

Al ouder maar blijft een top serie. Misschien wel één van mijn favoriete series ever. Veel seizoenen, sterk verhaal. En op een bepaald moment kwam de werkelijkheid zo dicht in de buurt dat het angstaanjagend werd.

Queen of the south

Verrassend maar als je over girl power spreekt, moet je queen of the south gezien hebben. Ook hier zou een volgend seizoen onze richting moeten uitkomen, maar wanneer is de vraag.

Peaky Blinders

Deze ben ik zelf nog aan het kijken maar een top serie. De eerste paar afleveringen zijn wat verwarrend en is het allemaal wat onduidelijk maar een ijzersterke serie.

Jullie nog tips voor mij als ik weer op zoek ben?

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: