Stokke

Tripp trapp Stokke pimped by Sabrina & Amélie

Stokke – het super bekende merk van kindermeubelen en kinderwagens – heeft recht tot feesten. Al 10 miljoen Tripp Trapp stoelen hebben een leuke thuis gevonden. En wat waren Amélie en ik blij dat we mee mochten vieren. Niet alleen wij mogen meevieren met Stokke, ook in de collectie zijn er enkele nieuwigheden om de 44ste verjaardag van Stokke te vieren.

De Tripp Trapp stoel die zo populair is, wordt opnieuw heruit gevonden. De stoel kan je al vanaf jonge leeftijd gebruiken dankzij een handige newborn set. Concreet wilt dit zeggen dat je als het ware een klein wiegje op je stoel bevestigd. Zo heb je je mini altijd dicht bij je en kan je steeds een oogje in het zeil houden. Naast de 12 bestaande kleuren van de eetstoel, is er nu ook een Limited Edition Anniversary collectie, een uitvoering in luxueus eikenhout met details in zilver of roségoud. Slechts beperkte oplage en bovendien met handtekening van de designer zelf: Peter Opsvik.

Of wat dacht je van een gepimpte versie van jezelf? Vanaf november geeft Stokke je de kans om je Tripp Trapp helemaal eigen te maken. Personaliseer met de naam van je mini gegraveerd aan de achterkant van de stoel of laat de wereld weten dat je mini een echte piraat of schattige ballerina is. En je kan zelfs nog een stapje verder gaan, door een zacht kussentje toe te voegen, niet alleen het gebruiksgemak van je mini te verbeteren maar ook hier heb je weer keuze te over. Van een zacht patroontje tot auto’s of vlinders.

Wij pimpten mee

Wij beleefden de namiddag van ons leven, de meisjes waren samen op stap. We kregen een witte Tripp Trapp stoel voor ons neus en mochten de creatieveling in onszelf boven halen. Samen met een té groot gamma aan verf en lakken van de verfspecialist Mathys, moest we aan de slag gaan. Als in alle kleuren van de regenboog, kozen we samen voor roze en goud. Girly toch! Bovendien kan ik deze verf enkel en alleen maar aanraden! Met de speciale bijgeleverde doekjes, veeg je de verf in no time af van je handen (en gezicht bij Amélie). Een beetje water en je bent terug de oude. Zelfs op kleren verdween de verf plekjes na een beurt in de wasmachine. Vanaf nu geen excuus meer om je kinderen niet te laten mee verven (maar het blijft wel op eigen risico!).

Amélie was in haar nopjes, ze genoot van het schilderen en kreeg er geen genoeg van. Het was geweldig leuk om te zien hoe zij genoot van het verven. Hoe enthousiast ze was om de stoel aan grote broer Mathis en papa te tonen, hoe graag ze erop ging zitten en fier als een gieter verkondigde dat zij die geverfd had. De Tripp Trapp stoel heeft een plaatsje in haar hart, dat is duidelijk. En of wij dat samen goed gedaan hebben, een dreamteam!

De Tripp Trapp heeft alvast een leuke plaats gevonden thuis, zo kunnen we nog nagenieten van ons leuk namiddagje.

Stokke Stokke Stokke Stokke Stokke Stokke

stokke stokke  stokke stokke stokke stokke stokkestokke

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: