Muppet Babies

TV must see Disney Muppet Babies

Oh nostalgie. De good, old Muppets komen terug. In baby versie dan nog wel: De Disney Muppet Babies. Hoe geweldig leuk is dit?! Een Tv programma rond de pluizige diertjes voor mini’s van 3 tot 5 jaar & voor mama’s en papa’s natuurlijk. Herinneringen ophalen aan Miss Piggy en Kermit. Want wie kent deze leuke figuren niet? 

Disney Muppet Babies

Nostalgie in alle opzichten. Hoe ik na school vaak bij mijn oma ging. Waar ik verwend werd met veel lekkers en weinig gezonds, waar ik TV mocht kijken. Daar waar ik heel vaak naar de Muppets heb gekeken. Ik weet nu al zeker dat Amélie en ook Mathis even grote fans zullen zijn. Ze zijn té schattig en gek om niet leuk te vinden. Trouwens zelfs de grootouders zijn ooi (in een ver verleden ;-)) Muppet fans geweest!

De Muppets worden dus in een nieuw kleedje gestoken. Ze komen terug op het scherm in baby versie. Het verhaal van de Muppet Babies speelt zich af in hun speelkamer, helemaal uitgewerkt in 3D. In deze nieuwe Baby versie proberen Kermit, Miss Piggy en Gonzo hun stoutste dromen waar te maken wat leidt tot tal van leuke avonturen. Zoals altijd moedigt Miss Nanny de Muppet Babies enthousiast aan om in hun ongebreidelde fantasie de verste uithoeken van het universum te verkennen en creatief om te gaan met elk obstakel dat hun pad kruist. Ze leren hun angsten overwinnen en dus perfecte TV lectuur voor je mini. En lieve mama’s, hou je vast. Er is zelfs een nieuwe Muppet! Summer Penguin vervolledigt de leuke bende. Amélie had de knuffelbeer gekregen en laat hem sinds niet meer los. Weer een beestje bij in bed dus!

De Muppet Babies focus op de allerkleinsten, van 3 tot 5 jaar. Maar ik denk dat je dit ruimer kan nemen, ook Mathis was gefocust aan het kijken. Te bekijken op het Disney Junio kanaal.

4 gedachten over “TV must see Disney Muppet Babies

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: