Vakantie-loze mama

HELP

Het is voor de verandering weer eens vakantie. Wat ik dan spontaan denk? Help!

Iedere keer opnieuw mag ik mijn kunst tot plannen tonen, iedere keer opnieuw out-of-the-box denken om creatief aan de slag te gaan.

Eerst was er herfstvakantie, dan kerstvakantie, nu krokusvakantie, niet lang niet meer tot paasvakantie en ohja dan mogen we weer voor 2 maanden oplossingen zoeken. Als fulltime werkende mama & papa vraag ik mij luidop af HOE DOEN JULLIE DIT IN GODSNAAM? Laten we eerlijk zijn, we hebben 20 dagen (+6) verlof, nog niet eens genoeg om de zomervakantie te overbruggen, laat staan om alle andere vakanties te overbruggen & laten we dan ook nog even de vrije dagen niet vergeten.

Gelukkig is daar om & mamie & potie. Ja, wij hebben het geluk dat we nog langs 2 kanten grootouders hebben & dat zelfs mijn grootmoeder nog voor de kids kan zorgen. Maar anders? Geen idee hoe ik dit zou moeten aanpakken. Mathis zit op een dorpsschooltje, zonder opvang in vakantie. Dat wilt dus zeggen dat als hij in de vakantie naar een opvang moet gaan, hij terecht komt op een plaats die hij niet kent, met kindjes die hij niet kent. Wel mijn 4-jarige is daar niet toe in staat. én dus zoeken we maar oplossingen. Maandag daar, dinsdag daar, woensdag naar daar, donderdag oh ja daar en vrijdag nog naar daar. Van links naar rechts. Terwijl Amélie gewoon naar de crèche blijft gaan. Herinner je je nog mijn hectische ochtenden (Lees je hier), die worden alleen nog een beetje meer hectisch.

En dus stiekem ben ik stik jaloers op leerkrachten, op mensen met méér vakantie, ja zelfs op werklozen.

Hoe pakken jullie je vakanties aan? Hoe creatief gaan jullie om met opvang van je mini?

Eén gedachte over “Vakantie-loze mama

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: