Vakantie stemming speelgoed

Het lijkt soms alsof ik mij vergis en dat Sinterklaas er zit aan te komen maar stiekem maken al die leuke speelgoed merkjes gebruik van goedwillige mama’s. Die op zoek gaan naar speelgoed om hun mini mee te verrassen in het vliegtuig of in de auto – in de hoop dat ze er even zoet mee zijn en de vlucht of rit relaxed kan verder gezet worden.

Met een autorit voor de boeg, heb ik jullie al laten weten dat er niets boven een goede voorbereiding gaat, dat er tal van trucjes zijn om je kids stil te houden (lees hier). Eén hiervan is op het juiste moment een cadeautje uit je hoed toveren. Het werkt echt ongelooflijk goed. Op zoek naar ideetjes om de auto of vliegtuig rit aangenamer te maken voor je mini’s?

Er gaat niets boven een goede film, 1,5 uur stilte gegarandeerd!

LEGO Friends: Always together

Andrea, Stephanie, Olivia, Emma en Mia trekken er opnieuw op uit in een splinternieuw avontuur. De vrij vriendinnen zijn weer bij elkaar in drie leuke, uitdagende en geheimzinnige afleveringen op DVD. In “Andrea’s Big Moment”, “Kate’s Island” en “The Grand Hotel” doen de meiden mee aan een talentenjacht, gaan ze op wetenschapskamp naar een mysterieus eiland en helpen ze een handje mee in het duurste hotel van de stad.

 

Scooby Doo

Scooby-Doo: Haunted Hollywood brengt het beste van twee wereldberoemde franchises bij elkaar in een grappig en spannend avontuur! Aaah Hollywood! Filmsterren, eeuwige roem… en de Ruiter zonder Hoofd! Ga mee op een filmisch avontuur van je favoriete speurneus Scooby-Doo, samen met Shaggy en de rest van de Mystery Inc.-groep. Scooby en zijn vrienden bezoeken het legendarische Brickton Studios, waar volgens de geruchten oude filmmonsters rondspoken. Tijdens een exclusieve rondleiding ervaren ze zelf dat de geruchten waar zijn. Er is maar één manier om dit mysterie op te lossen: Mystery Inc. gaat filmen! Pak een grote zak Scooby snacks en duik in de regisseursstoel voor deze gloednieuwe LEGO®-film!

Playmobil

Ondertussen weten jullie alvast dat er hier thuis een grote Playmobil fan rondloopt! Dus het zien van deze nieuwe items, deed hem onmiddellijk watertanden. Bovendien zorgt een simpel mannetje van Playmobil voor uren speelpret.

Kan je niet wachten tot de grote vakantie om op zomerkamp te vertrekken? Dan begint het avontuur toch gewoon nu al voor jou? In het PLAYMOBIL® Vakantiepark hebben de akela’s namelijk hun tentenkamp al opgezet. Overnachten zoals een echte scout doe je in de Grote Vakantiebungalow. Er zijn maar liefst 6 gloednieuwe sets die het aanbod voor de actieve vakantiegangers compleet maken!
Het is een drijvend vijfsterrenhotel en meert in de meest mondaine havensteden aan over de hele wereld! Wat is het? Maak je klaar om het grootste cruiseschip ooit te aanschouwen, want met zijn 74 cm lang en 21 cm breed vaart de luxueuze Panama deze zomer voor de allereerste keer de PLAYMOBIL®-haven binnen! Maar vergis je niet, deze drijvende gigant doet niet enkel de Noordzee aan, hij gaat zelfs helemaal tot in het verre, tropische Tiki Beach! Neem snel jouw ligstoel in op het dek vooraleer ze allemaal ingenomen zijn!

Geweldige ideetjes toch! Jullie nog tips van leuk speelgoed dat ideaal is om in de auto cadeau te doen zodat ze het op de DVD speler kunnen bekijken of iets om leuk mee te spelen?

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: