Verjaardags voorbereidingen

Mijn kleine meid wordt bijna 2 jaar. En dat wilt zeggen dat het hoog tijd wordt om te starten met de voorbereidingen van een leuk feestje. Hoe kan het ook anders met mijn mini girl, dat het thema ook dit jaar “pink” is. Pink ambition for life. Meestal begin ik toch wel goed op voorhand om ideetjes te zoeken en alle voorbereidingen te treffen voor haar feest. Welke elementen toveren een feestje om naar een echte party?

  • De lekkerste & mooiste taart om mee te showen.

Aangezien ze volop in de Bumba periode zit, gaan we voor een Bumba taart mét Tumbi want dat is haar lievelingsfiguurtje. Onze taart bestellen we altijd bij Hemelse taarten in Maastricht. Dé lekkerste taarten die er zijn. Een lekker, luchtige biscuit, gevuld met toblerone mouse. Mmmhh echt Hemels. We nemen daarnaast ook altijd een meptaartje, blijkbaar iets typisch voor Nederland. Het is een soort van mini taartje voor de jarige zelf, waarop je de kaarsjes kan zetten. Mathis heeft ook al eens een Bumba taart gehad van bij Hemelse taarten, zie hieronder wat toen het eind resultaat was.

Bumba Bumba

  • Decoratie

Decoratie is het toverwoord om een feestje instant leuk, plezant en fun te maken. Hoe pak je dat aan? Inspiratie opdoen bij Pinterest! Je vindt er de leukste ideetjes – in ieder mogelijke feestkleur. Indien je een ideetje hebt, dien je gewoon naar de site van Studio Lala te surfen en je vindt er alles terug wat je nodig hebt! Het leukste vind ik de pom   ponnen, confetti en rietjes in thema kleurtjes. Ben je een über creatieve mama? Dan kan je zelfs nog veder gaan en taart versieringen maken met gratis prints die aangeboden worden op de site.studio lalastudio lala

studio lala

  • Leuke Kroon

Niet altijd even makkelijk om de mini’s de kroon te laten opzetten en vooral even “fotoproof” te zijn. Voor Amélie kiezen we ook dit jaar weer voor de glitterkroon. Een klein kroontje maar oh zo schattig als ze het opzet.

studio lala

  • Aperitiefje

Lang leve Pinterest voor de keuze van een lekker, girly aperitiefje. Passend in het thema nog wel.

Zeker op een zomerse dag is dit een perfecte starter:

10 grote aardbeien

1 tas watermeloen in stukjes gedaan

Een handjevol munt

6 glazen water

Ijs

mmhhh heerlijk

aperitief

Mathis die telt ondertussen al af naar zijn volgend feestje en is ervan overtuigd dat hij voor Pokemon gaat kiezen, net zoals hier.

Jullie nog ideetjes om een party te maken om nooit te vergeten?

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: