Vrijdag aperitief

Vrijdag avonden zijn de beste. Gezellig bekomen van de werkweek, kids vroeg in bed want die zijn meestal erg moe van de week die geweest is. En wij? Drinken met vrienden of buren of ons 2-tjes lekker gezellig een aperitiefje. 

Mijn favoriete vrijdag drankjes? Of zaterdag of maandag of woensdag? Eigenlijk staat er geen dag op een lekker drankje, zeker in de zomer niet. Moesten we nu eindelijk eens mooi weer krijgen, kunnen we gezellig op het terras gaan zitten met een goed glas. Jammer genoeg is dat alweer even geleden.

Mijn toppers?

  • Gin Strange donkey; Belgische gin van hoog niveau. Ik heb deze gin ontdekt op de persdagen een tijdje geleden en moet bekennen dat hij sinds deel uitmaakt van mijn gin collectie. Leuk is dat de mensen achter de gin eigenlijk groenten boeren zijn & leveren aan top restaurants. De bijhorende garnituren die werden aangeboden waren dan ook speciaal, zelf gekweekt en perfect passend bij de gin. Maar eerlijk, eender welke gin kan mij wel bekoren! Liefst wat fruitig of zoet. Wil je eens variatie in je gin en afstappen van je flesje fevertree in verschillende smaken? Dan kan het drankje ‘noble’ een oplossing bieden. Lekker is de beste omschrijving. Noble is een natuurlijk drankje, gemaakt van superfoods én zonder cafeïne. Een andere smaakbeleving aan je Hendrickx Gin.
  • Don pepé: Erg lekker likeurtje, gemaakt van bloedsinaasappelen. Een familie receptje van de vader van Vincenzo, Don Pepé. Een authentiek receptje dat al even in de familie is. Het geheim wordt niet prijsgegeven, maar dat het lekker is, is een feit. De smaak komt het best naar buiten indien je het combineert met een lekker smaakje Fevertree of Fentimans rose limonade.
  • Licor 43: eentje die ik pas recent heb ontdekt en echt wel eentje is voor een zwoele zomeravond. Een beetje zoeter van smaak, perfect met een lekkere fevertree gingerale. Of als koffie likeurtje.

P1080897 P1080912

noble noble licor 43 don pepe don pepe gin tonic gin tonic

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: