vrijdag aperitieftijd

Geen avond zo leuk als vrijdag avond! Gedaan met werken, klaar om 2 dagen te genieten van je gezin en van leuke momenten. Family time all the way, geen werk stress, enkel kinder ‘bezighouden’ stress.

Meestal starten we met het afhalen van de boodschappen, tijd besparen weet je wel. Lang leve de Delhaize voor hun afhaaldienst. Geserveerde parkings recht voor het afhaal depot. In & uit. 5 minuten verlies ik met boodschappen, love it! Geen treuzelende mensen voor mij, mensen die het gangpad versperren, geen kinderen meezeulen die de kar volduwen. Gewoon relaxed, aanbellen, dozen op kar, betalen en weg. Ze hebben trouwens mijn leven nog makkelijker gemaakt daar bij Delhaize. Ik heb deze week ontdekt dat je door simpelweg een receptje te kiezen, alle producten gewoon simpelweg in je winkelmandje gooit. Ik moet naast niet meer aanschuiven in de rij, ook niet meer nadenken wat ik wil eten. Geweldig!! Want op het einde van seizoenen word ik inspiratieloos.

En dan is het tijd om de glaasjes en kommetjes boven te halen. Regelmatig genieten we met z’n allen van het gezellig samenzijn. Wij drinken iets lekkers, Mathis mag eens een voor één keer zijn water aan de kant schuiven en kiezen voor iets wat hij lekker vindt. Hij is best snel tevreden hoor, ice tea zonder prik is zijn favo aperitief drankje. én we halen de chips boven, niets zo lekker als een goed groot pak chips! Dat we lekker verder opeten als de mini’s in hun bed liggen en er dus geen gretige handjes mijn zak komen ledigen. Quality time in kwadraat.

En nu dus verder aftellen naar het begin van het weekend. Filmpje aan, strike op de zetel & genieten. Daar hebben we weer 5 dagen op moeten wachten. Hooray for friday!

vrijdag apero time

kaas het mekka van de kaas apero

vrijdag avond fun

Vrijdag avond fun

vrijdag avond chips

Eén gedachte over “vrijdag aperitieftijd

  1. Wij doen dat veel te weinig, genieten van die vrijdagavond en het weekend vieren… Het Ventje is altijd zo laat thuis! Als we, met de kinderen, pas kunnen beginnen aan de aperitief om 19uur, dan is dat veel te laat en scheuren die van de honger…

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: