vtech

Vtech play time met de vrolijke vriendjes

Amélie en Mathis hebben best een uitgebreid assortiment aan vrolijke vriendjes van Vtech, een leuke collectie die mijn mini’s inspireren en animeren. En ja, op tijd en stond is het tijd om de collectie verder uit te breiden! Amélie was in de wolken toen ze de paardenkoets met prinses ontdekte. Speelfun gegarandeerd.

Prinsessen fan in huis

Amélie is helemaal in de ban van prinsessen, eigen aan de leeftijd vermoed ik. Van stickers tot verkleedkleren, bordjes en zelfs haar kam. Het is allemaal prinses die de klok slaat. Volgens mij weet zij eigenlijk helemaal niet wat een ‘prinses’ inhoudt of wilt zeggen, maar ja het is nu eenmaal mama die het stereotype toepast op mijn kleine meid. Amélie raakte in de ban van het roze, van de bloemetjes, details, van de mooie jurkjes, de paardjes en koetsen en alle andere details die zo belangrijk zijn in het leven van een prinses. Dus ja, mama gaat ver in haar prinsessen verhaal. Zo ver dat mama zelfs een coole prinsessen kam koopt in de hoop dat ze toch eens voor één keer niet wilt wenen bij het kammen van de haren, die haar verkleedkleren geeft van een echte prinses in de hoop dat ze om op te eten is. Amélie is fan.

vtech vtech

Vtech paard met koets

Haar nieuwste exemplaar is een prinses met paard en koets van Vtech. Het is best groot, wat het ideaal maakt voor kleinere peuters. Ze kan er gemakkelijk mee spelen, er zijn geen te kleine spulletjes en schokbestendig. De hele woonkamer door kruipt ze met haar nieuwste speelgoedje. Het is niet zo maar een paard met koets, er is een hele wereld vol verwondering in verwerkt. Je kan de prinses op het Magic Point van de koets plaatsen en het lichtje gaat aan en veranderd van kleur, impressionant voor kleine meisjes. Bovendien kan je door het vogeltje te bewegen de kroon en de bloemen boven op de koets laten draaien. Door de koets te bewegen begint het paard te lopen. Een interactieve prinses mét paard en koets zorgt voor heel wat inleving bij mijn mini. Bovendien heb je niet enkel het visuele aspect, ook hoor je liedjes en vrolijke reacties van de vriendjes, ze bewegen, lichtjes knipperen en meer. Amélie vond het super om mee te spelen, om alle “geheimpjes” te ontdekken. Een mooie uitbreiding van onze collectie vrolijke vriendjes. In dezelfde collectie van het magische koninkrijk heb je ook nog een eenhoorn, droomkasteel en ridder. Een absolute aanrader.

Adviesverkoop prijs € 24,95

vtech vtech vtech vtech

vtech

8 gedachten over “Vtech play time met de vrolijke vriendjes

  1. Leuk! Mijn dochter is ook helemaal gek van alles wat met prinsessen en sprookjes te maken heeft. Ze heeft een groot poppenhuis waar ze vaak mee speelt met de prinsesjes. De koets gaat haar hele slaapkamer door haha

  2. Gaaf!! Denk dat ik Mijn dochter hier ook blij mee kan maken met haar verjaardag!

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: