geheim

Waar ik al even 2 jaar in het geheim aan werkte…

2 jaar geheime meetings, veel onuitgesproken woorden en wikken en wegen. Ongeveer twee maanden geleden is het bekend gemaakt aan de wereld, bekend dat we klaar staan om op 1 juni de wereld te veroveren met ons eigen assortiment aan drinkflessen! En dat dat niet zomaar van de poes is, kan ik je wel heel eerlijk vertellen.

Kambukka, ons klein heel groot geheim

2 jaar in het geheim wilt zeggen dat niemand van mijn vrienden of familie wist waarmee ik bezig was. In de begin fase wisten zelfs niet alle collega’s het verhaal gezien we in een te vroeg stadium zaten. Dat ik opeens naar Hong Kong en China ging en ik geen goede uitleg had. Mogen deel uitmaken van dit verhaal is op zich al te gek. Mee aan de roots zitten van een merk dat alle potentieel heeft om veel consumenten blij te maken.

Om veel mensen te helpen in hun gedachtegang om die Spa, Evian of andere water flesjes overboord te gooien, om te kiezen voor herbruikbaar. Te kiezen voor kraantjes water of die lekkere zelfgemaakte koffie on the go. Uit een beker waarbij je je handen eens niet verbrand. Waarbij je uren lang kan genieten van die lekkere koffie, die nog steeds warm zal zijn. En ja, dat moet allemaal praktisch zijn om te gebruiken maar hé het oog wilt ook wat, toch? Mijn oog wil een leuke toffe beker, in een mooi kleurtje, klein genoeg om in mijn handtas te passen of cool genoeg voor mijn kids.

geheim

Kambukka, express your thirst

We starten onze verkoop vanaf 1 juni, wat over een dikke 2 maanden is. Hierbij is het ook onmiddellijk duidelijk waarom het hier op deze blog zo stil is de laatste weken. Mijn avond indeling ziet er steeds vaker net iets anders uit. 1 juni is ons start punt, klaar om jullie warm te maken, om jullie input te krijgen en vooral om jullie je liefde voor ons merk te zien delen.

 

Spread the love

 

5 gedachten over “Waar ik al even 2 jaar in het geheim aan werkte…

  1. Wauw zo leuk! Ik ben alvast heel benieuwd naar meer & kan niet wachten om die flessen te zien 🙂

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: