Waarom je je kids niet mee mag nemen shoppen

Nee, ik weiger, ik doe het niet meer. Die mini draakjes van mij meenemen shoppen. 2 is te veel. 2 is dubbel deugenieterij. 2 is lef in het kwadraat. 2 is vooral 2 handen te kort.

Zo eens gezellig een shoppingske placeren of wat dacht je van de wekelijkse boodschappen? Er is een reden dat ik vandaag super fan ben van Delhaize online! Want als je denkt even gezellig naar de winkel en op’t gemakje terug buiten, dan heb je het als mama toch mis.

  • De basis van een winkel bezoek is gezeur en gezaag. Gaande van dingen willen hebben tot wanneer we naar huis gaan. In een winkel vinden ze altijd reden om ongenegeerd en vooral zonder te stoppen te zagen en zeuren.
  • De één loopt naar links, de ander loopt naar rechts. Mathis volgt braaf mama, Amélie? Die gaat net de andere kant uit dat ik uit ga. Onlangs vond ik ze niet meer terug, dus half in paniek aan het zoeken achter mijn mini. Ik heb ze nog nooit met zo’n grote, brede smile achter een rek zien uitkomen! En dan staat je hart werkelijk stil en bloed kookt.
  • Alles vastnemen: van kleding tot voedingswaren. Ze moeten alles aanduiden of aanraken why oh why. Na 3x afblijven denk je dat ze de boodschap begrepen hebben maar helaas.
  • Een basis regel voor mini’s is dat ze juist dan pipi of kaka moeten doen. Nee 5 minuten eerder thuis was dat niet nodig, maar het moment dat je je voet in de winkel zet, heb je gegarandeerd prijs. Anders zou je leven als mama toch te makkelijk lopen, niet?
  • Als ze in een winkel komen hebben ze altijd zooooooooooooooooooo reuze honger of dorst. Opeens. Het worden leeuwen die alles in hun mond willen steken en alles en iedereen willen aanvallen.
  • En worst case scenario ze doen alle dingen om je gezag te ondermijnen, ze halen het bloed vanonder je nagels. Je berispt en ze gaan net dat stapje verder.

Heerlijk toch zo winkelbezoekjes. En dus mijn oplossing? Ik shop lekker online. Lang leve Delhaize Direct, Lang leve de vele online shops!

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: