Wat brengt mijn voornemens voor 2017

Ineens was het einde van het jaar weeral in zicht. In een vingerknip was 2016 voorbij en stond 2017 alweer voor de deur. In no time was het weer tijd voor goede voornemens, voor een spetterende nieuwjaarsavond, voor wensen en dromen. Heel af en toe is het nodig om eens stil te staan bij de dingen, om jezelf en alles rondom je in vraag te stellen en uit te kijken naar wat komen gaat.

Goede voornemens in 2017

Niets kan 2016 overtreffen, daarover schreef ik al eerder (lees hier). 2017 wordt volgens mij voor de eerste keer een rustig jaar. Sinds wij samen zijn is er ieder jaar wel een speciale gebeurtenis geweest, in snel tempo. 2007 was ons magisch jaar. Waarin we voor elkaar vielen en niet veel later gingen samenwonen. in 2008 kochten we samen een appartement, in 2009 werd mijn vriend zelfstandige in bijberoep in de IT, in 2010 kochten we ons huis, in 2011 werd ik zwanger en werd Mathis geboren en verhuisden we, in 2012 deed ik even een zijsprongetje en werd ik zelfstandige in de marketing, in 2013 werd ik zwanger, in 2014 werd Amélie geboren, in 2015 werd ik ten huwelijk gevraagd en in 2016 trouwden we. Hoe kunnen we ooit al die mooie belevenissen overtreffen?

Laat 2017 maar eens een rustig jaartje worden. Eentje met voorlopig enkel een sportief doel, maar daarover later meer. Niets moet, alles mag. Een jaar waarin we eens niets plannen en alles ondergaan. Waarin er geen zware beslissingen moeten genomen worden. Enkel genieten. De focus ligt op weekendjes weg en vakanties, is dat geen goed voornemen voor een nieuw jaar? Voorlopig zijn er al vele weekendjes weg gepland, een huwelijksreis “no kids allowed” staat ook al vast en een leuke familie vakantie. In het voorjaar mogen we een tripje naar Denemarken niet vergeten. Veel quality time dus.

Een jaar waarin ik getuige mag zijn van mijn bestie. Waarin we een sprookjes huwelijk gaan beleven van onze vrienden. Het jaar waarin mijn kleinste naar de school gaat gaan en mijn grootste naar het eerste leerjaar gaat gaan. Oh boy, mijn kids worden groot en ja ik word langzaam aan oud. 32, nog minder dan een maand te gaan. Maar dankzij de kerstman heb ik weer een lading filorga productjes, anti-aging dus ik kan er weer even tegenaan. Jullie merken niets van die 32, enkel ik voel het zo ’s morgen vroeg, ’s avonds laat, bij het sporten of bij het bekomen ervan.

Wat zijn jullie doelen, wensen en dromen voor 2017?

Een sprankelend jaar gewenst met hopelijk veel leesplezier op deze blog!

x

goede voornemens 2017 goede voornemens 2017

goede voornemens 2017

4 gedachten over “Wat brengt mijn voornemens voor 2017

  1. Niks mis met een rustig jaar.. Maar al die vakanties maken dat het wel een enorm leuk jaar zal worden en dan gaat het enkel nog maar om de plannen die nu reeds gemaakt zijn.. Genieten maar!

  2. Uiteraard wens ik jou en de jouwen het allerbeste voor dit jaar.

    Grappig toeval.
    Een dag of wat geleden vond ik een oud verhaaltje terug over een zebrababy, geboren met een schoonheidsfoutje: ze had blanke billetjes waarop geen streep te bekennen was. Ik las het en dacht er niet meet aan.
    De volgende dag stond ‘Zebra zonder strepen’ in mijn inbox.
    Je zou er bijgelovig door worden 🙂

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: