mis aan de babytijd

Wat doen in de vakantie?

Nog een laatste week vakantie te gaan. Wij zijn dit weekend de betoverende wereld van Plopsa in de Panne gaan bewonderen. Welk kind is er nu niet zot van?

In de ban van Plop

Tal van figuren lopen rond in het park, gaande van Mega Toby tot Klus, Bumba, etc. Het park is gewoon overweldigend. Kinderen hun mond valt open en ze vallen van de ene verbazing in de andere.

Er zijn veel leuke attracties voor kleine kinderen. Onze zoon is 3 jaar en we gaan nu voor het derde jaar op rij. Voor de allerkleinsten zijn er diertjes en heb je rustige attracties. Ook super zijn de shows en dit jaar is er zelfs een parade met alle Plopsa figuren.

Het park is best groot en volgens mij niet haalbaar om op 1 dag te doen, vooral door het aanschuiven dan toch. Met kleine kindjes niet altijd makkelijk trouwens. We hadden geluk met een ongeluk. Het was voormiddag wel mooi maar in de namiddag een grote regenbui gehad. Tegen 15u was alles weer mooi opgeklaard en nergens moesten we aanschuiven!

Wij hadden vroeger een abonnement en gingen dan regelmatig, ook in Hasselt, maar met de kleinste op komst even het abonnement on hold gezet tot de jongste ook groter is. Als je 2x op een jaar het park bezoekt, haal je er wel voordeel uit via het abonnement. Vooral om je ook korting krijgt op tal van andere activiteiten zoals dierentuin etc. Meer informatie vind je hier.

S avonds zijn we in een hotelletje verbleven in De Panne, mon bijou. Prijs kwaliteit een echte meevaller. Wij hadden een familiekamer zodat de kids apart lagen. Het ontbijt was ook ruim voldoende. En nu zijn de mannen Plopaqua ontdekken terwijl de kleinste slaapt en mama geniet van metime.

Hoeveel fun wij hadden? Deze foto omvat alles ?

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: