Getipt Hemelse Taarten

Geen feest zonder taart. Toen Mathis 2 jaar werd, wou hij een Bumba taart. Ik ben beginnen te zoeken op het internet en toevallig uitgekomen bij Hemelse Taarten. Een niet te geloven aanbod van smaakjes, kleuren, mogelijkheden, decoraties en noem maar op.

Taart tip Hemelse Taarten

Wij kozen voor een naturel biscuit, met Bumba tekening, en eerlijke speculaas smaak. Mathis heeft een heel jaar non-stop gesproken over zijn geweldige Bumba taart dus toen hij 3 werd, hebben we opnieuw beroep gedaan op Hemelse taarten. Toen was hij in piraat modus. En dit jaar wou hij de superheroes van Playmobil. Hij weet erg goed wat hij wilt 🙂

We nemen altijd een taart, een meptaartje voor de jarige en wat cupcakes. Iedereen voldaan en de jarige super gelukkig.

Zelfs onze taart voor de babyborrel kwam van hier. Ik wou dat hij helemaal leek op het geboortekaartje en het was zooooooooo mooi. Ik was er helemaal verliefd op!


  

  
  

4 gedachten over “ Getipt Hemelse Taarten

  1. Ziet er mooi uit, maar ik heb me één keer door zo’n mooie taart laten verleiden. Dat suikerspul wat er boven op zit en barst van de kleurstoffen, maakte ons duizelig. En hoe prachtig het ook was, lekker en ‘echt’ van smaak is nog iets anders. Hoe is dat bij deze taarten?

    1. Het suikerglazuur en marsepein eten wij niet op. De cake zelf is heel erg luchtig en de crème zelf super lekker. Niemand van de familie is fan van zulke taarten maar deze scoren iedere keer weer. Ze zijn heel mooi maar vooral heel lekker

  2. Ze zien er superlekker uit! Alleen jammer niet in België… 🙂 Ik denk dat ik mij pas zal laten gaan om zo’n dure taart te kopen als de oudste zijn eerste communie doet. Want elk jaar opnieuw kost uiteindelijk wel veel geld. De combinatie van grote taart en cupcakes heb ik nog nooit gezien! Ga ik hier eens voorstellen, want zo is het wel doenbaar, denk ik.

    1. Wij komen hier goedkoper uit!! 45€ voor de Batman taart, de Spider-Man meptaart en 10 cupcakes. We zijn de week ervoor een bosvruchtentaart gaan halen bij de bakker, 18€ voor 6 personen. Ik ga stiekem ook even de grens over. De prijzen hier in België zijn duurder vrees ik tenzij je iemand kan vinden die dit als hobby doet

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: