Webshop getipt: Sukhi

Indien jullie Sukhi nog niet kennen, geen nood, na deze blog gaan jullie er ongetwijfeld naartoe snellen (en dat doe je online hier) en ongetwijfeld net zoals mij verliefd op worden.

Sukhi getipt

Ik ben er heel toevallig mee in aanraking gekomen, via Facebook zelfs. Ik zag iemand van mijn ‘Facebook vrienden’ het liken en daar Facebook redelijk ver gaat in het tonen van wat iedereen leuk vindt en ziet en antwoordt, zag ik deze dus ook voorbij komen.

Één woord, wauw….

Dit is niet zomaar een leuke webshop, dit is een webshop met een verhaal, en dat verhaal gaat veel verder dan enkel het aanbieden van leuke items.

Concreet, de naam Sukhi betekend blij en dat is hoe je je voelt als je hun items ziet. Je ontvangt als het ware een uniek item, handgemaakt, met liefde gemaakt en vooral met liefde voor de maker. Ieder item komt gepersonaliseerd bij de ontvanger, zo weet je wie in het verre Oosten je item heeft gemaakt. En zo ontstaat wederzijds respect!

De collectie die Sukhi aanbiedt bestaat uit bolletjes kleden uit Nepal & wollen en vilten kleden uit India, Beni Ourian kleden uit Marokko en patchwork kleden uit Turkije. In een samenvatting, een hele hoop want-to-have’s. Sukhi is als het ware een online verkoopplatform, dat rechtstreeks items van de mensen in het verre Oosten aanbiedt hier op onze markten. Voordeel voor de makers: Zij krijgen waardering – persoonlijk maar ook financieel gebied. Voordeel voor ons? Geweldig handgemaakte, kwalitatieve items aan een aantrekkelijke prijs.

Ik ben heel erg blij met mijn onderzetter, die een geweldige kleuren combinatie heeft van wit met grijs en een leuk plaatsje heeft gevonden. Wat vinden jullie hiervan?

Dit filmpje zegt meer dan 1000 woorden!

De moeite waard om hun te volgen op social media: Facebook en Instagram.
4 gedachten over “Webshop getipt: Sukhi

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: