Webshop tips

Webshoppen, het blijft leuk. Zeker nu het kouder wordt buiten, sneller donker wordt. Gezellig op de zetel met de PC in de hand op zoek naar leuke hebbedingetjes, kleding of must haves. Er valt altijd wel wat te kopen online. En laten we eerlijk zijn, we zijn nu ook weer niet meer zo ver verwijderd van de feestdagen, belangrijk om inspiratie op te doen. 

En inspiratie vind je bij deze leuke webshops.

Home + fashion + kids: Sissy-boy

Wauw wauw wauw. Mag ik aub mijn hele interieur veranderen in een Sissy-boy copycat? Zelfs van zetels, kussens, stoelen tot glazen en ja hoor kookboeken en prullaria. Alles shop je hier. De stijl is erg vlot, inspirerend en vooral erg “want to have”. Sissy-boy is eindelijk op Belgische bodem beland. Bij hun draait het rond mode met interieur, rond styling met living en van jurken en accessoires. Life designed with Sissy-Boy. En count me in, maar al te graag.

Ook voor kinderen hebben ze leuke spulletjes, van originele cadeautjes tot kleding. Je mond valt open bij het zien van de eerste spulletjes en dat blijft aanhouden tot je alles ontdekt hebt. Speelse, unieke spulletjes. Iedereen voor de eindejaarsperiode.

Naast hun geweldige interieur spullen, hebben ze ook nog een kledingaanbod om u tegen te zeggen. Vrouwelijk, trendy en betaalbaar. Dat zijn hun key woorden. En of ik mij heb laten gaan bij mijn laatste aankopen….

Shop Sissy-boy hier.

sissy-boy sissy-boy sissy-boy

Kids: De gele flamingo

De Gele Flamingo is eentje om tussen uw favorieten te zetten op uw zoekbalk. Hippe en unieke accessoires voor baby’s en kids – een heel divers, continu wisselend assortiment van toffe maar vooral betaalbare accessoires, speelgoed en unieke musthaves.

Meer keuze voor je mini kan je niet vinden. Je kiest het thema waarvoor je iets leuks zoekt (badkamer, babykamer) en je bent vertrokken. Van babybedjes tot kleine spulletjes zoals fopspenen. All in one place. Mijn tips?

de gele flamingo de gele flamingo de gele flamingo

Shop de Gele Flamingo hier.

Veel shop plezier….

2 gedachten over “Webshop tips

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: