Webshops om te onthouden

Niets zo makkelijk en leuk als online shoppen. In de zetel met een glaasje, zakje chips erbij. Comfortabel terwijl kids slapen en hubby langs je zit. Relax modus check. Ik schreef gisteren al over moederdag tips (lees hier), maar heb nog leuke shops waar je zeker iets leuks kan spotten voor je mama of schoonmama! De tijd begint te korten dus tijd om de ideetjes af te ronden.

Coeur Maison

Coeur-maison.be is een eigentijdse webshop in de online woon- en foodsector. Van tafeldecoratie, servies, glazen, bestek tot delicatessen om in de keuken mee aan de slag mee te gaan. Leuke, hippe, gezellige items om je keuken en tafel op te vrolijken. Daarnaast kan je er zelfs terecht voor advies en ondersteuning in de inrichting van je keuken & eetkamer. Leuke merkjes, aan betaalbare prijzen, altijd een leuke combinatie.

 

eimok bestek

Oh my goodies

Met liefde voor interieurs en mooie dingen, groeide het idee van een online shop met de focus op eerlijke en ecologische producten, gemaakt met respect voor mens en natuur. Bij “Oh my goodies” vind je een leuk en vooral gevarieerd aanbod van keramiek, textiel, verlichting, kinderitems, juwelen, handtassen,… Unieke producten gemaakt met vakmanschap om lang te koesteren en elke dag vrolijk van te worden. Het aanbod is ruim met voor ieder wat wils. De shop is erg leuk opgebouwd, online shoppen was nog nooit zo simpel!

 

klippan-ralph-navy_large munio-candela-dr-bach-soywax-candle-brown-jar-350ml-omg_large o-my-bag-fly-violet-eco-black-2_large janenjohn-01-oak-125-001-omg_large

Gin tonic shop

Een gin mét tonic én de juiste kruiden schenken is een top cadeau. Bij de Gin tonic shop vind je een heel erg groot assortiment van speciale gins, van goedkoop tot duur. Alles is er te vinden. Geen gin drinker? En waarom niet een Gin kopen voor het flesje alleen? Ik weet alvast dat ik hier bij mijn mama mee kan scoren. Weet je niet goed wat kiezen? In de winkel of Hasselt helpen ze je graag met je keuze. Ik ben er al een paar keer geweest en steeds goed advies ontvangen met een perfecte avond met de perfecte gin als resultaat!

ginbonnieclyde-gintonicshop gin

 

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: