Wedding #1 De verloving

Velen onder jullie weten al dat wij verloofd zijn maar nog meer ook van niet! Ja ja, het onverwachte is uitgekomen. Al heb ik moeten wachten tot mijn 30 jaar. 30 jaar, juist binnen de ‘toegelaten’ termijn. Ik heb namelijk altijd van de daken geroepen dat als ik ouder als 30 zou zijn, ik nee zou zeggen. Zomaar, nee, niet omdat ik niet meer verliefd zou zijn of niet meer wil trouwen, nee gewoon omdat 30+ oud(er) is en ik niet als een oude madame aan het ‘altaar’ wil staan. En dus heb ik er vrij direct een deadline opgeplakt. En deze is duidelijk toegekomen.

En toch was ik verrast, ik die dacht dat het er nooit meer van zou komen! én romantisch dat het was, qua originaliteit van plaats, moment en manier waarop kan dit tellen & dat ik van mijn sokken was geblazen is een feit!

Het was begin december, maar het was een stralende dag. Na het aanzoek hebben we nog een paar uur liggen champagne drinken en kaas eten, genietend van de locatie & het moment. Het was ment to be, met hulp van bovenaf, dat is een feit! Het was gewoon té mooi om waar te zijn. Bovendien zo’n stralende dag in het midden van de winter, dat lukt ons geen tweede keer. Trouwens met de ring waarvan ik dacht dat ik hem nooit ging hebben. Ook hier had ik stiekem al eens laten vallen wat ik mooi vond, want hey je moet die wel de rest van je leven dragen 😉

Na het romantisch aanzoek, zijn we doorgereden naar het Godshuis – in Sint-Laureins. Hier was de kamer nog versierd, hebben we nog genoten van het sauna complex en de mooie locatie. Het Godshuis is een aanrader. Erg mooi gebouw, mooie kamers, een totaalplaatje dat klopt.

Dus de verloving kunnen we afvinken & de voorbereidingen zijn in volle gang. Mét 1000+1 ideetjes, concepten en mogelijkheden, maar zonder echt goed te weten wat we willen. Tijd brengt raad zeggen ze dan! Wij gaan in mei alvast terug op weekendje voor 2, om alles nog eens over te doen & nog eens te genieten en stil te staan. Life is a puzzle, you just need to find the missing pieces to make a whole.

 

 

 

 

Beestige groeten

Ook leuk om te lezen