huwelijk

wedding alert

**  27 dagen – zevenentwintig – zeven en twintig  ** Stress, vermoeidheid, zorgen en spannend zo beleef ik de aanloop naar mijn huwelijk. De laatste maand is ingezet, al een paar dagen trouwens. En de kriebels komen gepast maar vooral ook ongepast te boven. Too much to do, too less time…. Iedere avond kruip ik braaf achter mijn PC om de to do lijst verder af te checken, om de handen uit de mouwen te steken en om mezelf even tot 10 te laten tellen. Als in stop met freaken nu!

Het mag geweten, het organiseren van een huwelijk is bloed, zweet en tranen. Dat mensen 2 keer of meer trouwen? Nee dat gaat er bij mij echt niet in. Niet alleen is het een geweldige verspilling van je spaarboekje, het is gewoon een paar jaar minder in je leven door alle drukte en stress. Ik lig er nog net niet wakker van ’s nachts, al ben ik zeker dat dat de volgende stap is. En toch, en toch wil ik de dag zelf alleen maar genieten! Vanaf ik ’s morgens mijn ogen open doe tot het moment dat ik in mijn bed uitgeteld in slaap val. Ik moet en zal genieten van iedere minuut. Al moet mijn vriend Moet & Chandon mij erbij helpen. De to do lijst is nog lang, te lang maar langzaam aan vinken we verder af.

De creatieveling

Ik dacht dat ik het in mij had, de mogelijkheid om een echt Pinterest huwelijk te organiseren en maken. Met de nadruk op dacht. Damn, wat zijn er creatieve mensen op de wereld. En oh nog meer damn, wat ben ik totaal oncreatief. Toch als het op mijn handen aankomt. Ideetjes uitwerken, de juiste spulletjes spotten en mensen aan het werk zetten zijn geen probleem. Zelf creatief zijn daarentegen is een ander paar mouwen. Maar dat het Pinterest proof zal zijn, dat is een feit. Lang leve pinterest voor alle ideetjes! Lang leve de creatievelingen rond mij voor de uitwerking en lang leve mezelf voor het coördineren. Iedereen zijn rol, iedereen zijn taak en samen een mooi geheel!

huwelijk huwelijk huwelijk

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: