Wedding Decoraties Gepind

3 maanden tot de grote dag. Het wordt allemaal concreter, de stress komt al wat meer piepen, de handen geraken steeds voller van alle taakjes en to do’s die er nog zijn, het hoofd staat op ontploffen wegen te veel nadenkwerk. 3 maanden lijkt eindeloos lang, maar anderzijds zeer dichtbij.

Momenteel zitten we in de decoratie fase. Hoe gaan we de ceremonie en de feestzaal decoreren? En dus zoeken we verder op Pinterest, op zoek naar leuke ideetjes om zelf toe te passen. Het thema wordt sowieso roze met wit, dat gaan de mensen eens ze de uitnodiging ontvangen hebben snel doorhebben. Het probleem of eerder de stress is vooral wat als het slecht weer is en de ceremonie moet binnen door gaan? Kan je dan binnen hetzelfde gevoel geven en maken? Met het grillig weer van de laatste dagen kan ik misschien stiekem hopen op een mooie nazomer? En als ik dan toch bezig ben, kan ik aub voor de dag schitterend weer voorspellen vanaf 10u en dat het vanaf 22u kouder wordt of zelfs druppelt? Kwestie dat de mensen de weg naar de dansvloer vinden. Het is slechts één dag, maar er kruipt ontzettend veel energie in.

Vaak vragen mensen zich af of ‘het wel waard is?’ Maar daar twijfelen we alsnog niet over! Als koppel heb je enerzijds de geboorte van je kids die je leven en je weg als koppel uniek maakt en anderzijds deze geweldige dag. Die enkel en alleen over jullie 2 gaat. De weg naar de grote dag is lang, veel obstakels en nog meer vraagtekens. Maar één voor één lossen we alles op, zoeken antwoorden en gaan op zoek naar ons stukje uniekheid in de massa. Onze dag, ons feest, ons thema en ons geluk. Aftellen….

Hieronder alvast wat trends voor huwelijk decoraties!

Wat vinden jullie hiervan?

Huwelijk decoratie Huwelijk decoratie Huwelijk decoratie

Huwelijk decoratie

Huwelijk decoratie

Huwelijk decoratie

Huwelijk decoratie

Huwelijk decoratie

Huwelijk decoratie

Huwelijk decoratie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: