Weekend weg in eigen land

In het kader van laten we nog eens even zot doen en het weekend voor wij op reis gaan, ook nog een weekendje Plopsa plannen. Als in quality time aangezien mama weer in het buitenland zat voor het werk.

Aangezien het allemaal Studio 100 is dat hier de klok slaat, was het simpel. Zaterdag naar Plopsa Aqua, ergens in de buurt overnachten en zondag naar Plopsa zelf.

Tickets heb ik gescoord via Vakantieveilingen. Ik weet niet of jullie dit al kennen maar ik ben fan. Bedoeling is dus om het hoogste bod binnen te halen en alzo een ‘koopje’ te doen. Je moet er als het ware in slagen om je bod zo laag mogelijk te kunnen zetten en toch de hoogste bieder te zijn. Wij hebben ondertussen al enkele tickets aan verlaagd tarief gescoord. Voor het Plopsa park hebben wij 2 tickets kunnen scoren voor 35 euro, dezelfde prijs als voor één persoon. Tickets voor Plopsa aqua staan er niet altijd op dus deze hebben gewoon online op site van Plopsa gekocht.

Mathis is helemaal weg van de wereld van Wickie. Hij gaat nogal vlot van glijbanen af, zelfs deze waar mama al eens bedenkelijk bij kijkt. Ook Amélie vond het erg leuk, ze heeft zich uitgeleefd in het kinderbadje. Papa heeft haar zelfs meegenomen in de wildwaterbaan… Mannen.

Wij hadden tickets waarmee je 4u in het park mocht blijven, ruim voldoende vind ik persoonlijk. De kids begonnen moe te worden, honger te krijgen en mama haar goesting was over 😉

’s avonds zijn we naar B&B Kudita gereden, ook in De Panne. Een aanrader, prijs-kwaliteit kan je niet beter wensen. Enigste klein nadeel is dat de kids in dezelfde ruimte slapen, al was dit voor ons geen probleem want ze hebben dat super gedaan. De kids waren zo moe en ondertussen was het al rond bedtijd, dus zijn we gezellig frietjes gaan halen, filmpje op de Ipad en Champy voor mama & papa. Ook het ontbijt was erg lekker!

En dan richting Plopsa, weer maar eens… Het was ’s ochtend best frisjes maar namiddag kwam de zon af en toe piepen, best een mooie dag én weinig volk in het park. Amélie was helemaal weg van het bezoek aan het Plop bos met de bootjes. Wetende dat wij de laatste keer 1,5 u hebben aangeschoven en nu 1 minuut… Mathis heeft meerdere dingen 2x gedaan en vond het geweldig.


  
  
   

Eén gedachte over “Weekend weg in eigen land

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: