weekly snaps

Weekly snaps #2 de belevenissen van Zebrazonderstrepen

Tijd voor een nieuwe weekly snaps. Deze week waren er weinig bijzonderheden, ging de week weer in razendsnel tempo voorbij. De kids moesten naar hun hobby’s en ik zat een dagje in Londen. Ons weekend was eindelijk sinds lang nog eens rustig & vooral zonnig, we hebben genoten van elkaar en van niets doen. Zeker nu de herfst zich goed laten voelen is dit zalig.

Maandag

weekly snaps

Mijn man was thuis dus ik heb hem aan het werk gezet. Onze tuin werd winterklaar gemaakt dus alle tuin meubels werden aan de kant geschoven – jammer voor het mooie weer van afgelopen weekend. Ik heb sinds vandaag flexibele uren op het werk en dat geeft toch wat meer vrijheid naar de kinderen toe. Vandaag begon ik dus extra vroeg en kon ik dus ook vroeger thuis zijn. Mathis had nog heel wat Playmobil en Lego dozen staan van zijn verjaardag. Er zat niets anders op dan de rest van de avond te bouwen en bouwen en bouwen!

Dinsdag

weekly snaps

 

Dinsdag moest ik nog vroeger dan gewoonlijk uit mijn bed – op een onmenselijk vroeg uur: 4u45. Ik ging namelijk voor het werk een beurs bezoeken in Londen. Ik vind Londen een geweldig leuke stad, helaas had ik hier geen tijd voor vandaag. Gezien de vroege start genoot ik van een lekkere koffie en maakt ik op de trein gebruik van het inhalen van mijn Netflix series. Ik ben getipt om Jane the Virgin te volgen en het is echt hilarisch, de perfecte no-brainer! Heerlijk was het om even het knopje af te kunnen zetten en gewoon te genieten van rust en stilte. Ter plaatse was het best een drukke bedoening dus ik was meer dan blij toen ik ’s avonds mijn beentjes omhoog kon leggen. Gelukkig was ik net op tijd thuis voor nog een nachtzoentje voor mijn mini’s!

Woensdag

weekly snaps

Mathis had een verjaardagsfeestje vandaag. Gezien wij aan het werk waren is hij met een vriendinnetje meegegaan, die hem vervolgens meenam naar het feestje. Ze zijn samen Kinderrijck, een lokale binnenspeeltuin gaan onveilig maken. Amélie had ook een leuke dag en heeft school vandaag over geslaan. Zij mocht naar mijn grootouders, juist ja, haar overrgrootouders. Ze is er een hele dag in de watten gelegd, heeft soep gegeten en natuurlijk ook gesnoept. Normaal gaat zij altijd samen met haar broer en het was duidelijk dat zij hem gemist had, ze stond te popelen om mee te gaan broer halen van het verjaardagsfeestje. En natuurlijk moesten ze met de draak op de foto…

Donderdag

weekly snaps

Weer een hectische dag, Mathis moet naar de kunstacademie. Dan zit er niets anders op voor man dan zich van zijn werk naar huis te haasten, Mathis en Amélie te gaan oppikken en vervolgens Mathis te gaan afzetten op de tekenacademie. Hij vindt het zo leuk dat we het er wel voor over hebben, maar soms is het toch zwaar om altijd maar van links naar rechts te rijden. Dat vond Amélie duidelijk ook? Ze viel zo maar op de keukentafel in slaap, de arme duts. We hebben haar voorzichtig opgenomen en in bed gelegd en zo lag zij dus al om 18u in dromenland. Ik moet wel zeggen dat ze goed uitgeslapen was de dag erna. ’s Avonds was minder leuk, ik had weer een afspraak bij de dokter voor mijn knie. Het gaat maar niet beter en ben ondertussen al buiten strijd met lopen sinds 23 juli 🙁 Het allergrootste probleem is dat ze na een echo en NMR nog steeds niet weten wat het probleem is… Frustrerend.

Vrijdag

weekly snaps

Het was alweer even geleden maar deze vrijdag was de perfecte afsluiter van een drukke week. We gingen frietjes halen en hebben een leuke film opgezet. Zowel de mini’s als wij kunnen hier zo van genieten! We kozen samen Jungle Book. Zalig om zo het weekend in te zetten.

Zaterdag

weekly snaps

Het was lang geleden, maar zaterdag was echt nog eens een relaxte dag. We gingen wat rondsnuffelen in de Aveve en kwamen weer buiten met vanalles dat we niet nodig hadden. Namiddag hadden de kinderen tennis en we waren wat vroeg, dus ze konden zich eerst nog uitleven op het speeltuintje. Het was zo heerlijk weer dat we vooral buiten hebben genoten, van de trampoline en wat voetballen. Want ja, Mathis heeft voor zijn verjaardag een voetbal goal gevraagd (en gekregen :-)).

Zondag

weekly snaps

Op zondag ochtend was alles à l’aise. We namen samen op’t gemakje ontbijt en gingen vervolgens naar de bieb. De kids hebben weer een stapeltje boeken uitgekozen. Namiddag had Mathis Chiro en wij zijn samen een fietstochtje gaan maken en we waren duidelijk niet de enigste met dit idee. We sloten ons weekend af met een etentje met mijn papa en broer. En zo eindigt de week alweer.

Hopelijk hebben jullie ook genoten van het zonnige weekend!

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: