Lentefeest

Wij vierden Mathis zijn Lentefeest

In tegenstelling tot de meeste kinderen van zijn klas, kozen we voor Mathis een Lentefeest. Een dag met familie en onze beste vrienden, lekker eten en drinken. We trokken allemaal een nieuwe outfit aan – zoals dat hoort – en genoten voor een leuke dag. En het allerbelangrijkste, er waren cadeautjes voor hem. Zijn Lentefeest was eigenlijk een leuke reden om iedereen nog eens bij elkaar te roepen en samen te zijn met de familie.

Een gezellig Lentefeest

Een stralende dag was het. Heel erg warm. We hebben ontzettend genoten. De tafel versierd, de Pinata die klaar hing, lekker eten, een mooie taart én top cadeaus. Met de dichte familie en vrienden vierden we deze dag. Feesten. Daar kwam het op neer. Mathis die even de show mocht stelen, die een dag in de kijker mocht staan. Hij had wel wat stress, was benieuwd naar zijn dagje, naar zijn taart en cadeaus. Zijn frustratie van de week kwam er toch wel uit bij het slaan op de Pinata. Hij was nogal euh enthousiast.

Ik kan het alleen maar omschrijven als een top dag, geweldig leuk. We hebben non stop genoten. Wat heerlijke hapjes, een BBQ en donut taart om af te sluiten.

Het feit dat ik kon genieten had niet alleen met de gezelligheid zelf te maken, maar ik had het mezelf ook eens makkelijk gemaakt. Ik heb het al te vaak meegemaakt met verjaardagen. Volk, eten, drank, drukke kinderen. Het enigste waarmee jij bezig bent, is klaarstaan voor iedereen. Nee, had ik deze keer geen zin in. Ik wou ook genieten. Dus mijn beste idee voor Mathis zijn Lentefeest was toch wel An – die iedereen op zijn/haar wenken kwam bedienen. En dat terwijl ik zat te babbelen en genoot van mijn wijntje. Heerlijk om het bezoek buiten te laten en terecht te komen in een keuken die terug in orde was. Belangrijke tip dus!

Lentefeest

Familie foto’s

Bovendien had ik dus ook mijn handen vrij om er voor te zorgen dat er familie foto’s waren. Iedereen met Mathis op de foto, valt ook niet zo vaak voor. Mooie herinneringen om te bewaren. En aangezien ik het anders weer vergeet, ben ik onmiddellijk aan de slag gegaan om een fotoboek te maken. En ben ik meer dan tevreden met het resultaat. Ik koos een Large album – 350 foto’s is niet niets 🙂 – en deze staat nu te pronken op de kast. Bovendien heb ik ook de familie foto’s af geprint om iedereen te geven. Anders krijg ik weer maanden te horen dat ze de foto’s niet krijgen en dus de prints niet kunnen maken 🙂

En nu genieten we na van al deze mooie herinneringen & fijne dag.

Lentefeest

Lentefeest

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: