Kaartje2go

Wij zeggen het met een Kaartje2go

Een verhuis en een verjaardagsfeest voor Amélie die 4 jaar wordt, reden genoeg om Kaartje2go uit te testen. Een leuk verhuiskaartje mét foto van het nieuwe huisje wekt sowieso interesse én maakt mijn leven makkelijker. Geen adres meer doorsturen, maar iedereen kreeg zijn kaartje thuis toegestuurd. Geen excuses meer voor anderen dat ze ons nieuwe adres niet wisten! 

In verhuismodus

Er komt heel wat kijken bij een verhuis. Veel kopzorgen en vooral veel voorbereiding. Alles moet op tijd in dozen geraken én er moeten zo veel mensen geïnformeerd worden over je nieuwe adres. Een berichtje is maar een berichtje en zo groeide het idee om een verhuiskaartje te maken. Zo wisten alle vrienden en familie vanaf wanneer wij op het nieuwe adres te vinden waren, hadden ze gelijk het nieuwe adres én konden ze al een eerste sneak peek zien van de nieuwe woning.

Ik maakte de kaartjes online bij Kaartje2go. De keuze was groot, te groot. Gelukkig kan je de selectie wat verkleinen door filters toe te passen. Iets met modern en foto en dit kaartje hieronder sprong me al gelijk in’t oog. Ik liet een aantal kaartjes thuis leveren om af te geven aan mensen, maar maakte ook gebruik van hun verzendsysteem. Zo geef je online gewoon adressen in en worden de kaartjes automatisch verzonden. As easy as that. En zo was iedereen die op de hoogte moest zijn, gelijk geïnformeerd. Ik kreeg trouwens heel veel leuke reacties op het kaartje, iedereen leek het wel te appreciëren.

Kaartje2go Kaartje2go

Bday girl in tha house

En om 2 vliegen in één klap te regelen, maakte ik samen met het verhuiskaartje, Amélie haar verjaardagsuitnodiging. Ik wist dat ik na de verhuis niet onmiddellijk tijd ging hebben dus het was nu of nooit.

Amélie wordt 6 augustus alweer 4 jaar. We kozen samen voor een flamingo feestje. Alle accessoires zijn afgestemd en dus kon haar uitnodiging in datzelfde thema ook niet ontbreken. Girls will be girls, toch? Ik hou van recht toe, recht aan systemen waarbij ikzelf niet te veel moet nadenken of uitzoeken. Ik wil snelheid en efficiëntie. Dus mama zocht een gepaste uitnodiging uit, vervolledigde de tekst op de achterkant en klaar was kees.

Een paar dagen later zaten haar übermooie uitnodigingskaartjes voor haar kinderfeestje in de bus. Alleen was vergeetachtige mama in de drukte één belangrijk detail vergeten toe te voegen… de datum :-). Wat ik trouwens heel makkelijk had kunnen oplossen door een proefdruk te laten maken alvorens alle kaartjes in 1x te bestellen. Ik had trouwens ook hun klanttevredenheidsteam kunnen contacteren, want ben erachter gekomen dat zij je verder helpen met samen een oplossing te zoeken. Alleen drong de tijd te hard voor ons. Laat dat maar even een bijzaak zijn dan & bovendien is deze mama nu geleerd wel voor de proefdruk te gaan :-). Amélie was fier als een gieter om iedereen haar kaartje te kunnen geven. En trouwens, de mensen die mij kennen kunnen dit soort situaties wel verwachten 🙂

Kaartje2go Kaartje2go

Zelf aan de slag?

En ja hoor, ondertussen heb ik al meermaals gebruik gemaakt van hun diensten. Onlangs toen een vriend huwde. We konden er spijtig genoeg niet aanwezig zijn. En toch kan ik hem proficiat wensen met een gepersonaliseerd kaartje. Ingepland in juni, verstuurd op de dag voor zijn huwelijk. Volledig my cup of tea. Online & op het moment dat mij past plannen én toch op tijd toekomen 🙂 Bij deze een leuke tip moesten jullie dus zelf op zoek zijn naar kaartjes of uitnodiging of zelfs geboortekaartjes.

9 gedachten over “Wij zeggen het met een Kaartje2go

  1. Wat een leuke uitnodiging voor haar verjaardag ik heb ook altijd goeie ervaring met kaart2go

  2. Wat fijn dat je zelfs kaartjes kunt inplannen! Superhandig als je inderdaad druk bent of weet dat er een drukke periode aankomt. Dankjewel voor het delen, ik moet dit echt even opslaan want binnenkort hebben wij een feestje en dit kan ik dan alvast gaan inplannen!

  3. Leuk zeg! Ik ontwerp mijn kaarten altijd helemaal zelf en dan bestel ik ze ook altijd bij een soortgelijke service. Had deze nog nooit geprobeerd, maar zal hem de eerstvolgende keer eens in gedachten houden.

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: