Winnie the pooh

Winnie the pooh, my all-time favorite. Ik herinner mij filmsessies met mijn grote beer, ik herinner mij een collectie aan knuffelberen, tassen en oeps zelfs kleren. Winnie was in mijn jongere jaren absoluut mijn rots in de branding. En deze geweldige rots wordt zo maar even 90 jaar. Tijd voor een feestje dus!

En of ze bij Disney weten hoe ze een feestje moeten bouwen…

Winnie stal de show afgelopen zaterdag, in alle mogelijke manieren en zelfs op alle mogelijke formaten. Hij stond daar, zo maar ineens het hoekje om. Een levensgrote Winnie. Die instant de harten veroverde van mijn mini’s, inclusief de nodige glimlach op het gezicht. Dat hij goed bezig is, onze Winnie.

We werden verwelkomt op de mooie locatie van Chalet Robinson in Brussel. Magie in het bos, typerend voor onze vriend Winnie. Met een bootje werden we aan de overkant gebracht – een instant succes bij mijn mini’s.

winnie the pooh

Terwijl de mini’s hun konden plezieren met knuffels, het luisteren naar verhaaltjes, hun laten schminken en zelfs verkleden, kon mama even genieten van wat rust en vooral van Glam Elfi. Ken je haar nog niet? Een gat in je cultuur én snel surfen naar haar Instagram pagina. Zij maakte alle mama’s blij (en mini’s, want ook Amélie haalde haar handjes boven voor haar eerste nagellak sessie ever – ik weet wat gedaan vanaf nu). Winnie en Knorretje vrolijken vandaag mijn nagels op.

De nieuwe collectie baby artikelen van Winnie is er eentje die kan tellen. Monochrome prints met wat kleur, een leuke tekening en vooral noodzakelijke hebbedingetjes. Stijlvol is de juiste omschrijving van al dat moois.

En mijn mini’s? Die hebben Winnie (her)ontdekt en hebben opnieuw een vaste partner in crime. Oh ja, Winnie gaat mee tot aan de crèche, wordt vervolgens goed vastgemaakt in de autostoel om ’s avonds na het werken terug thuis te komen en mee de leukste avonturen te beleven. En ’s avonds? Dan duikt hij mee in bed om samen leuke dromen te vangen. En nog een groot geluk dat Winnie een stevige knuffelbeer is, waarom? Check dit:

-Sweet Dreams-

winnie the pooh

winnie the pooh  winnie the pooh winnie the pooh p1090259  winnie the pooh winnie the pooh winnie the pooh winnie the pooh

img_9665 img_9650 img_9648 img_9643 img_9640

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: