pierre et vacances

Winter vakanties met mini’s

We twijfelen, of we al een winter vakantie aandurven met Amélie. Op vakantie gaan is geen issue, ze is flink en vindt overal wel haar draai. Op wintervakantie gaan is net dat beetje anders. Ze is nog klein en dan moeten we haar ter plaatse achterlaten in de crèche of look-a-like. En dat terwijl wij 3 fun hebben? Ligt een beetje gevoelig. Dus twijfelen en twijfelen we verder. Tijd brengt raad?

Er zijn thans zulke leuke oplossingen voor een (eerste) winter vakantie’s met kleinere kindjes. Bovendien ziet Mathis het helemaal zitten om op de latten te gaan staan. Dora zit daar voor iets tussen, in één van de afleveringen trekt ze ook haar ski-latten aan en dat heeft hem aan het denken gezet. Nu ja, hier zeggen dat hij het graag wilt doen is totaal een ander verhaal dan op locatie toekomen en hem naar de ski-school sturen. Ben er zeker van dat zijn mondje minder groot zou zijn.

Pierre & Vacances bijvoorbeeld, is wel eentje om te onthouden als het op wintervakanties en mini’s aankomt. Een uitgebreid aanbod van leuke logies, in elke mogelijke vorm zoals je zelf wilt. Appartementen met voorziening voor je kleine mini, met een baby-club, met zelfs wellness en zwembaden. Dicht bij de pistes, dicht bij het centrum of simpel gelegen? Keuze en opties genoeg.

EEN BERG AAN NIEUWIGHEDEN VOOR HET SEIZOEN 2016-2017

En of hun keuze al niet uitgebreid genoeg was, komen ze ook voor dit winterseizoen met vernieuwingen op de proppen.

• VERTREK- EN AANKOMSTDATA NAAR KEUZE
Gedaan met de verplichte verblijven van zaterdag tot zaterdag. Weg met het drukke verkeer en de ellenlange files op weg naar de sneeuw. Als heus eindejaarsgeschenk lanceert Pierre & Vacances deze winter de flexibele aankomstdata. Wat houdt dat in? Aankomst- en vertrekdata naar keuze, bijvoorbeeld van zondag tot een doordeweeksedag, ook tijdens schoolvakanties! We weten allemaal dat mini’s en file geen al te beste optie is.

• BUITENGEWONE LUXEVERBLIJVEN
Pierre & Vacances stelt twee nieuwe gamma’s verblijven voor, goed voor een onvergetelijke vakantie.

  • Luxueus: een adembenemend uitzicht, een uitzonderlijke ligging, ruime verblijven, hoogwaardige voorzieningen …
  • Buitengewoon: daarbovenop staan de verblijven garant voor een unieke en buitengewone vakantie, want elke ervaring telt!

• EEN PAKKET OP MAAT VAN JONGEREN
Wat houdt dat in? Skilessen, uiteraard, maar vooral ook onvergetelijke après-skiactiviteiten! Op het programma: sleeën, lasershooten, bowling, workshop filmmontage met beeldmateriaal van de dag, iglo- of joertavonden en nog veel meer. Afspraak in de skistations Avoriaz en Les Arcs voor een vakantie die voldoet aan alle verwachtingen van de jongeren.

Maar ook het vorig jaar gelanceerde Kid’s Ski-aanbod is er weer! Dankzij dit aanbod beleven 5- tot 11- jarigen samen een topvakantie! Met de skilessen ‘s morgens, de lunch te midden van de bergtoppen en de leuke namiddagactiviteiten zullen ze zich niet vervelen! Ik ben er stiekem zeker van dat Mathis dit geweldig zou vinden!

Toch aan het twijfelen zoals ons, misschien toch kiezen voor het familie moment waar iedereen zijn eigen plekje heeft? Dan is Centerparcs misschien een goed idee? Wij zijn al regelmatig naar Centerparcs gegaan (lees hier) en het is keer na keer een topvakantie. Met veel fiets, zwem en doe-plezier. Van speeltuinen tot diertjes en het eten van lekkere pannenkoeken. Er is zo veel te beleven in Centerparcs dat je je er geen moment verveelt. Wij gaan ieder jaar in de winter met de familie, zelfs sneeuws, vriestemperaturen en regenweer konden ons niet tegenhouden om leuke momenten te beleven. En het buitenbad opzoeken terwijl buiten de sneeuw ettelijke centimeters dik ligt of de regen op je hoofdje drupt, is stiekem echt wel fun.

Hebben jullie al vakantieplannen? Of zoeken jullie deze winter misschien de zon op?

pierre et vacances

pierre et vacances

pierre et vacances

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: