Hot mama #Xandres

Wij mama’s hebben geluk . Ook deze zomer ziet de collectie van Xandres er weer geweldig uit. Xandres is één van mijn favoriete merkjes op dit moment. Je kan ze perfect omschrijven als stijlvol, vrouwelijk met een touch of glamour! Ze zijn de laatste jaren enorm verjongd, hebben een assortiment dat een breed publiek toereikt & bovendien zijn ze ook acceptabel voor de portemonnee.

Als ik naar de zomer collectie kijk, zie ik veel Zwart & blauw. Ook de trend kleurt mint mag niet ontbreken en de leuke patroontjes vind je bij hun ook terug. Ze hebben naast leuke rokjes, topjes, ook een leuke collectie jurkjes en zelfs accessoires. Je kan je als het ware van kop tot teen in het nieuw zetten. Ik ben trouwens al langer fan van het merk en kan ook nog bevestigen dat de kwaliteit helemaal top is! Het leuke is bovendien dat je online wel een leuke selectie van de collectie vindt, maar ook niet de volledige collectie. In de winkels vind je nog een groter gamma aan spulletjes. Je vindt het merk zowel in hun eigen winkels als in boutiques. Mijn favoriete adresje blijft de eigen shop in Gent, met een waanzinnig leuk, mooi & inspirerend gebouw en een collectie om U tegen te zeggen. Bovendien combineren ze altijd enkele leuke stuks van Hampton Bays, eveneens behorend tot de groep, wat toch wel een iets jonger & hipper merk is. Heel erg leuk dus om beide merken te combineren en alzo voor de perfecte outfit te kiezen!

Ik heb mijn toppers hieronder even opgesomd! Deze zou ik maar al te graag toevoegen aan mijn zomer kledingkast! Hoog tijd om een dagje shopping in te plannen.

xandres

1)Broek €139   *   2)Riem €69   *   3)Rok €169   *   4)Clutch €99   *   5)Blauwe pul €109   *   6)Blauw kleed €229   *   7)Blazer €199 *   8)Pul met open rug €129   *   9)Wikkeljurk €189   *   10)Sjaal €99   *   11)Lange rok €149

Kennen jullie het merk en welke is jouw favoriete item?

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: