Puglia mét kids

Yeah, op rondreis naar Puglia mét kids

De zomervakantie, ieder jaar opnieuw een moeilijke zoektocht. Al die wensen van iedereen samenbrengen en zo komen tot een plaatsje waar we samen even kunnen gaan voor 100% quality time, family time. De kogel is door de kerk, deze zomer gaan we op rondreis in Puglia mét de kids.

Yeah Puglia it will be!

Het heeft wat tijd gekost om onze ultieme vakantieplekje te vinden dit jaar. Amélie wou graag met het vliegtuig gaan, Mathis wou graag een zwembad én stadjes bezoeken. Mijn man houdt van de zee. En deze mama had geen zin om 2 weken op dezelfde locatie te vertoeven. Een handjevol wensen dus.

Italië heeft sowieso ons hart al gestolen. Het eten, de zee, temperaturen en vriendelijkheid. Voor het eerst met de kids kriebelde het om rond te rijden en niet op dezelfde plaats te verblijven. Telkens opnieuw nieuwe prikkels, nieuwe omgevingen en nieuwe bewonderingen. Ik tel heel hard af, ik leef sowieso wel een beetje van vakantie tot vakantie. 2 weken geen wekker zetten maar iedere dag tijd hebben om dingen te doen met de kids. Om hun blij te maken, om samen een restaurantje te kiezen of een lekker ijsje te eten. Genieten met een grote G.

Onze rondreis in Puglia

We landen in Bari en hebben een auto gehuurd. Hiermee gaan we de hele hak verkennen gedurende 2 weken. Op mijn wishlist was sowieso een verblijf in een trulli, de typische lokale huisjes. En in mijn zoektocht naar dé perfecte, kind vriendelijke verblijven heb ik er zelfs 3 kunnen vastleggen. Een goede mix van verblijven die of dicht bij zee liggen of recht in de stad. Telkens 2 maximum 3 nachten.

Ik ben benieuwd wat dat gaat geven bij de kids. Nooit echt alles kunnen uitpakken en een vast verblijf hebben, maar telkens opnieuw een nieuwe plaats ontdekken. Telkens een ander zwembad en uitzicht, een andere routine. Nu verder de reis uitstippelen. Voor zij die Puglia al bezocht hebben en tips hebben voor ons mag je altijd laten weten. Vooral als je kindvriendelijke tips hebt, leuke plaatsen of weet waar de lekkerste ijsjes zijn weet je mij wel te vinden!

Inpakken geblazen

En ondertussen beginnen we met ons voor te bereiden op die zomervakantie. Het leuke gedeelte. De kids hebben alvast een hoedje gekozen om de warme Italiaanse temperaturen meester te kunnen. Nieuwe teenslippertjes voor de vele strandbezoeken en mama heeft alvast de bikini collectie uitgebreid. Ik koop trouwens altijd standaard mijn bikini’s bij Hunkemöller, altijd perfect passen voor ‘after zwangerschaps’ lichaam 🙂 Mijn 2 versies hieronder zijn van de nieuwe Doutzen collectie. Helemaal in festival style én glamourous. Naast glamourous is deze collectie bovendien ook voor een goed doel. De bikini hieronder is ontworpen voor ‘Knot On My Planet’, waar Doutzen sterk bij betrokken is. Van de verkoop van deze bikini gaat 50% van de winst naar de stichting. Ik had weer een reden om te kopen dus 🙂

Puglia mét kids Puglia mét kids

2 gedachten over “Yeah, op rondreis naar Puglia mét kids

  1. Puglia is zo fijn! Vooral met een autootje is het goed toeven in de hak van de Italiaanse laars. Geniet ervan 🙂

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: