Peer

Yeah, wij gaan skiën

Het is nog even aftellen, maar de eerste vakantie van 2019 ligt vast! Wij gaan met het hele gezin skiën. Mag ik nu al stiekem zeggen dat ik er heel erg hard naar uit kijk? Voor het eerst zullen we samen een sneeuwvakantie beleven, op de latten staan én de bergen trotseren. Een actieve vakantie als gezin met toch ook weer dat beetje us-time. 

Proeven van skiën

Toen we in de lente samen werden uitgenodigd om te gaan skiën in Peer twijfelden we geen seconde. We wilden heel graag samen met de kids op skivakantie gaan, maar de onzekerheid of ze het wel leuk gingen vinden deed ons twijfelen. Dat en het feit dat de kids naar de skischool moesten, vonden ze dat wel leuk? We zaten al een hele tijd in een welles, nietes spelletje en het was dé uitgelezen kans om het samen te beleven. We hadden 1 uur ski les en de kids waren zo enthousiast dat ze boos waren toen de les om was. En dat gaf ons de doorslag om volgend jaar wel te kiezen voor een ski vakantie.

Dus in de paasvakantie zijn we weg! Samen met vrienden gaan we de bergen opzoeken. Om goed voorbereid te zijn gaan we eerst hier nog wat les volgen. Ik wil toch dat iedereen een goede basis onder de knie heeft, dat maakt de skireis ook eens zo leuk. De kids zullen zich zelfverzekerder voelen. Ook ter plaatse gaan zowel de kids als wij skiles volgen. Het is voor mij en mijn man ook alweer veel te lang geleden dat we nog op de latten hebben gestaan!

We gaan hopelijk veel skiën, maar ook genieten van de après-ski, van lekker eten en een gezellige avond. We hebben een cosy hotelletje, dicht langs de piste én langs de ski school. Het materiaal is allemaal ter plaatse. Dat maakt het allemaal wat makkelijker om die eerste keren terug op de latten te staan.

Nu nog op zoek naar de gepaste outfits! Daar moet ik mij nog even in verdiepen, wat heb je ook alweer allemaal nodig als je op skireis gaat? Tips zijn welkom!

De kids tellen af en wij ook!

Peer Peer

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: