myzebrabook

Zebraboek

Genieten jullie ook ’s avonds van een gezellig avondritueel met een bijhorend boekje om de mini’s braaf en zonder zeuren in bed te krijgen? Bij ons is dit ieder avond een verplicht nummertje én genieten dat ze ervan doen. En zo heb ik onlangs een mooi boekje mogen toevoegen aan onze collectie. Een gepersonaliseerd “My zebra book” mag niet ontbreken. En zo neemt het boek ons mee door het dierenland. 

My Zebra book heeft een leuk gamma aan gepersonaliseerde boeken voor kinderen van 0-8 jaar. Aan de hand van ritmische en speelse aftelrijmpjes vertellen ze het verhaal van elke letter van de naam en voornaam van je kind. Het is nog vroeg voor Amélie, maar Mathis herkende zijn eigen letters en dat is natuurlijk super spannend voor onze mini’s.

Leestijd

Vlot te lezen, met leuke prentjes. Het boek gaat iedere bladzijde opnieuw op zoek naar de letter van de naam van je mini, om zo met een leuk versje de letter naar voor te schuiven. Speels en leerrijk, vlot om te lezen en ook belangrijk voor de mama en papa, niet te dik en lang. ZebraBook is boven alles een verhaal van vriendschap.
Twee vriendinnen, Hélène en Anne en een tante, Béatrice hebben een prachtig boek geschreven en getekend: het dierenboek. Toen ze andere projecten kregen hebben ze Marie Thibaut de Maisières gevraagd hun ‘kindje’ op zich te nemen. Wat Marie met veel enthousiasme heeft gedaan. Het dierenboek is nu een bestseller in zeven talen vertaald en verkocht. Daarna verscheen Het boek van talenten, vervolgens De rondreis door Europa.

Je suft gewoon naar de website van My zebra book (hier). Je geeft de voor en achternaam in en My zebra book doet de rest.

Als je op zoek bent naar een leuk en origineel cadeautje voor de heilige man of voor binnenkort onder de kerstboom, dan ga je hier zeker mee scoren!

De boekjes zijn voor kinderen van 0 tot 8 jaar. Vanaf €29,50 en binnen 9 werkdagen aan huis geleverd. myzebrabook myzebrabook myzebrabook myzebrabook myzebrabook myzebrabook

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: