boerderij vakantie

Zebrazonderstrepen trekt er even tussen uit – zomervakantie alarm

Oh zomervakantie, daar ben je. 2 weken genieten in het buitenland. Welverdiend als je het mij vraagt. De aanloop naar de verhuis was zwaar, de dagen erna waren overleven. Zeker omdat ik nog aan het werk was. De vakantie vervaagde helemaal naar de achtergrond maar nu hij voor de deur staat kan ik niet anders dan hem omarmen. Zuid-Tirol it will be! Ijsjes eten, genieten van mijn mini’s en ik vermoed vooral veel & lekker eten. 

Vakantie alarm: Zuid-Tirol

Het besef dat de vakantie om de hoek stond de piepen was helemaal niet aanwezig deze laatste weken. Als de verhuis maar goed kwam. We leefden enkele weken zonder zetel mét dozen boven, onder, links en rechts. Overleven, dat waren we aan het doen. De kids telden af naar hun nieuwe kamer en niemand was bezig met het feit dat wij (veel te) snel daarna op reis zouden vertrekken. Nu alles achter de rug is, de valiezen gepakt kriebelt het.

Het kriebelt om pure quality time te hebben met de mini’s, het kriebelt om weer even alle “zorgen” (al is dat een zwaar woord) te vergeten en samen te genieten. Amélie heeft het moeilijk gehad de laatste dagen. Afscheid nemen van haar school, vriendjes en thuis. Hoog tijd om in vakantie modus te gaan. Om de dag te starten en te genieten en te zien wat de dag brengt. Gelukkig heb ik al een hele tijd geleden alle voorbereidingen getroffen en weten we wat er allemaal te beleven valt (gestructureerd en planner remember :-)). Voor zij die nieuwsgierig zijn, hier het blogje over onze vakantie.

En een bezoekje aan Lego land

Het weekje Zuid-Tirol ligt vast, de rest nog niets. We gaan afwachten hoe goed het weer is, hoeveel zin we hebben om langer op vakantie te blijven en wat we daar nog allemaal willen doen. Op vraag van de kids gaan we sowieso wel overnachten in Lego Land. Mathis heeft piraten eiland gekozen. Ben benieuwd, het park ziet er alvast groot uit. Dus dat gaat een leuke ontdekking worden. En voor één keer laten we dus alles op ons afkomen.

Deze blog gaat even over tot radio stilte, tot nieuwe herinneringen gecreëerd zijn, tot wij terug in Belgen land zijn. Fijne vakantie en tot snel om onze avonturen van Zuid-Tirol, Rode Haan en Lego land te lezen!

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: