Zoef zoef vrienden

Sint tip 6: Zoef zoef vrienden

Vorig jaar was mijn kleine meid 1 jaar en moesten we op zoek gaan naar een leuk Sinterklaas cadeau. Je zou denken, een 1-jarige snapt er toch niets van maar het probleem was vooral grote broer. Die ieder jaar opnieuw helemaal into Sinterklaas is. En die zowel vorig jaar als dit jaar zeer actief is in het maken van Sinterklaas lijstjes. Zowel voor hem als voor zijn zus. En dus bracht de Sint braaf wat er op het lijstje stond.

Amélie was toen al helemaal weg van diertjes en begon de geluidjes van de dieren na te doen. De Zoef zoef dieren die Mathis op het lijstje van zijn zus had gezet waren het perfecte Sinterklaas geschenk. Het mama paardje met het veulentje, de koe en ondertussen zelfs de krokodil en schildpad wat haar helemaal introduceerde in de dierenwereld en bovendien keuze genoeg voor haar om te spelen.

De zoef zoef vrienden zijn echt wel een shot in de roos. De diertjes zingen door erop te duwen, spreken ook enkele zinnetjes en als je ze mee neemt op avontuur in hun boerderij, heb je bepaalde plaatsen waar ze reageren en interactie opbouwen met je kleintje. Zoef Zoef Dieren stimuleren de motorische vaardigheden, de zintuigelijke ontwikkeling en fantasierijk spelen. Ieder diertje heeft zes melodietjes, drie gezongen liedjes en grappige zinnetjes.

Nog leuk is dat het bouwen van je eigen avontuur zo eenvoudig gaat. Kleine kindjes kunnen gemakkelijk hun eigen parcours bouwen om zo hun eigen verhaal te creëren.

De Zoef zoef vrienden zijn zonder twijfel een leuke Sinterklaas tip voor jonge kindjes vanaf +- 1 jaar en gaat bovendien een lange tijd mee. Mathis, 5 jaar, speelt er ook regelmatig mee en zelfs samen spelen lukt zo nu en dan met de diertjes. De wonderen zijn de wereld nog uit…

Je vindt de vriendjes in alle speelgoedwinkels en geloof me, de keuze aan mogelijkheden is groot!

Zoef zoef vrienden Zoef zoef vrienden Zoef zoef vrienden Zoef zoef vrienden Zoef zoef vrienden Zoef zoef vrienden Zoef zoef vrienden Zoef zoef vrienden

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: