jas

Zomer jasjes

Bijna tijd om de winterjassen aan de kant te gooien en op zoek te gaan naar nieuwe zomer jasjes voor onze mini’s. Leuke, zomerse kleurtjes, dunner stofje en dus ook aangenamer om te dragen. Mathis & Amélie hebben beide een nieuwe nodig dus in mijn zoektocht naar enkele leuke exemplaren kwam ik er zo veel leuke tegen, dat het moeilijk kiezen was. Dus ideaal om ze te delen met jullie. 

Kleurtjes of prints, de keuze is aan u

Deze zomer kiezen we tussen leuke, vrolijke kleurtjes of speelse prints. Voor Amélie gaat de voorkeur toch altijd uit naar iets roze, meisjesachtig. Voor Mathis gaan we voor stoer en zijn lievelingskleur is blauw dus hier is het vaak heel moeilijk om te sturen. Het allerbelangrijkste is dat het eenvoudig te wassen is, gewoon de wasmachine in en drogen. Met 2 mini’s die naar school gaan draait de wasmachine hier op volle toeren. Ook voor de jassen.

Welke is jullie favoriet? Kennen jullie nog leuke merkjes?

jas

Van boven links naar rechts

Zara €22.95 * Soft Gallery €66 * Filou & Friends €39.90 * Ruby Tuesday €139 * Filou & Friends €46.90 * Mini Rodini €104 * Zara €17.95 * Mini rodini €81 * Zara €21.95 * Little man happy €118 * Diapers and milk €101 * Tumble ’n dry €49.95

3 gedachten over “Zomer jasjes

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: