Zomer must haves

We moeten eerlijk zijn, nog veel winter hebben we niet gehad maar ik verlang echt al heel hard naar de lente & zomer. De aankomst van de lente staat voor mij gelijk aan langere dagen, meer energie en vooral SHOPPEN. Nieuwe outfit voor kids en vooral voor mama & opfrissing van mijn huis. Details maken het verschil, ook in mijn interieur. Ik vind het zalig om op zoek te gaan naar leuke items die het geheel net dat beetje anders maken & het geheel verder afwerken. Zomerse, zonnige invloeden om de zon in huis te brengen, om het iedere dag opnieuw vakantie te laten voelen. In mijn interieur vind je een combinatie van strakke kleuren, met houttinten voor wat extra warmte en gezelligheid. We hebben gekozen voor accentkleuren om het interieur wat te laten opleven. 

Om je interieur te decoreren, zijn er tal van opties. Als je echt voor kleuren en spulletjes wilt gaan die hot zijn qua kleur, kan je beter naar de Zara’s en Ikea’s van de wereld gaan. Spotgoedkoop & dus ook ieder jaar vervangbaar. Wil je liever voor een blijvertje gaan, iets unieks, dan kan je beter bij de gespecialiseerde winkel terecht. Ik ga voor beide!

Decoratie moet kids proof zijn

Enigste belangrijke criteria: Kids proof. Mijn kids moeten kids kunnen zijn, ik wil niet de hele tijd op mijn hoede zijn & vooral dat zij kunnen bewegen en ravotten. De tijden van rijen kaarsjes zijn (even) voorbij. Alles staat op hoogte & vooral heel veel decoratie die vandaag in ons huis aanwezig is, is resultaat van zoonlief die terugkomt van de knutsel les. Hij heeft iedere week opnieuw een zoveelste geweldige tekening, schilderij of knutselwerkje mee. én eigenlijk nemen die vandaag de belangrijkste plaats in!

De zomer brengt trouwens veel kleur, alleszins bij mij! Deze toppertjes hieronder passen perfect in mijn interieur & staan dus hoop op de wishlist.

Untitled design

1)Ananas Zebrazonderstrepen €15,95   *   2) Gele Plaid €29,99   *   3)Tipi groot Zebrazonderstrepen €14,95   *   4)Nordic living €49,99   *   5)Nordic living mand €159,95   *   6)Vaas Zara €45,99   *   7)Zetel Ikea €129   *   8)Hay €156

En snel als ik ben, heb ik er ondertussen voor gezorgd dat ik al enkele items heb aangeschaft om nieuw leven te blazen in ons interieur & ben ik dus stiekem super fier met mijn nieuwe decoratie & woonkamer.

ikea zetel

Interieur

woonkamer

bloemen

schilderij

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: